Top Local Places

JM

Gustav lll:s Boulevard 64, Solna, Sweden
Residence

Description

ad

Välkommen till JM Sveriges officiella Facebooksida. JM är Nordens ledande bostadsbyggare. Vi bygger där du vill bo och vi bygger hus som du kan trivas i.  Välkommen hem till JMs Facebook-sida. Här vill vi förmedla inspiration till våra följare och dela vår vision om Hus att trivas i. Vi tar tacksamt emot frågor om JM och tips på vilken information som du vill att vi fyller sidan med. Som följare av JM vill vi gärna att du tar del av förhållningsreglerna hemma hos oss:

Vi…
• välkomnar nya följare till våra sociala sidor.

• accepterar inte inlägg eller kommentarer som strider mot lag eller annars har rasistiskt, sexuellt eller våldsamt innehåll.

• accepterar inte inlägg eller kommentarer som innehåller svordomar, könsord eller ovårdat språkbruk.

• accepterar inte inlägg eller kommentarer som innehåller nedsättande omdömen om religion, sexualitet, kön eller ras.

• accepterar inte spam.

• accepterar inte att enskilda personer hängs ut med namn på vår sida oavsett sammanhang.

Om JMs sociala riktlinjer samt Facebooks sidregler inte efterföljs kommer vi dölja inlägg som strider mot detta.

Varmt välkommen till en Facebook-sida att trivas på!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vill du bo nära skogen och kunna kliva rakt ut i motionsspåret? Se alla våra naturnära lägen på jm.se/stockholm

facebook.com

Den 16-17 september är det premiär för Täby Park Food Market - en hyllning till det närodlade, hemgjorda, ekologiska och goda som hösten har att erbjuda. Kom och njut av nymustade äpplen, nygrillad BBQ och aktiviteter för stora som små. Täby Park Food Market dukas upp vid den gamla läkarbyggnaden i Täby Park, där JM inom kort kommer påbörja byggnationen av vårt nya kvarter Nor. Läs mer om Täby Park Food Market på taby-park.se/foodmarket/

facebook.com

Här tipsar vi om små inredningsdetaljer som skapar stor förändring hemma.

facebook.com

I morgon lördag 9/9 är det äntligen dags för Kolla Parkstads årliga familjefest. Mellan klockan 11 och 13 är du välkommen på kalas i Kungsbackas nya småstadsidyll. På kalaset kan du testa ponnyridning, få ansiktet målat som ditt favoritdjur och åka en tur med Kolla Parkstad-tåget. Plus att vi bjuder på fika och pizza! Vi kommer också att kunna berätta mer om vårt nya projekt Sandstenshusen som säljstartar nu i höst. https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/halland/kungsbacka/kolla/sandstenshusen/

facebook.com

Ett lugnt och enhetligt intryck genom hela hemmet är inte alltid det lättaste att få till. Här kan du få inspiration och tips från en av våra visningsbostäder.

facebook.com

Nu säljstartar vi nio nya kvarter runt om i Stockholm. Oavsett om du vill ha panoramautsikt över Saltsjön eller skogen som närmaste granne, har vi något som passar dina behov. Läs mer om våra nya kvarter på jm.se/varvilldubo

facebook.com

Förtur pågår! Inte VIP-kund än? Registrera dig nu via www.jm.se/registrera-dig och få förtur till alla JMs och Borätts bostäder. Senast 13 september kan du anmäla förtur till projekt på följande orter: Lidingö, Danderyd, Kvarnholmen, Liljeholmskajen, Årsta, Älvsjö, Täby, Kungsängen, Göteborg, Lund och Malmö!

facebook.com

Är du också nyfiken på vårt nya kvarter Sjösidan på Södra Råbylund? Välkommen på förhandsvisning i vår nya visningsbod vid Kajpromenaden nu på söndag kl 13-14.

facebook.com

Vardagar har ibland oförtjänt dåligt rykte! Våra liv består trots allt mest av dem, så det är bara att gilla läget och göra det mesta av det. Dags för stora visningsdagen igen, nu med bra lägen för vardag! Se alla visningstider här: www.jm.se/storavisningsdagen

facebook.com

Vi på JM fortsätter arbetet med att minska vårt byggavfall. Byggingenjörerna Madelene Eriksson och Line Verheij gjorde sitt examensarbete i samarbete med JMs hållbarhetsavdelning. Arbetet visar att det blir betydande mängder spill när fasader putsas. Men vi ger oss inte - till år 2021 ska JM halvera mängden avfall. Sedan fortsätter vi minskningen.

facebook.com

På söndag bjuder vi in till förhandsvisning av det första kvarteret i Täby Park där vi vill ge dig en försmak av kvarteret Nor och atmosfären i Täby Park. Samtidigt passar vi på att presentera bostäderna för första gången. Varmt välkommen!

facebook.com

Är sommaren slut nu? Här visar vi hur du kan ta med dig känslan från sommarhuset hem till stan.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Min cykelparkering var ledig även idag!

Min cykelparkering var ledig även idag!
@, instagram.com

Cykeln fint parkerad - möte strax!

Cykeln fint parkerad - möte strax!
@, instagram.com

Pingisturnering

Pingisturnering
@, instagram.com

Inredningsmöte hos JM. Lite mer än ett år kvar! 🏠🔨

Inredningsmöte hos JM. Lite mer än ett år kvar! 🏠🔨
@, instagram.com

Ute och inne #e4an #jm #grådag

Ute och inne #e4an #jm #grådag
@, instagram.com

#vårkänsla välkomnar på jobbet idag

#vårkänsla välkomnar på jobbet idag
@, instagram.com

Mum's lunar bdayy 🎉🎁🎂🍰🌻

Mum's lunar bdayy 🎉🎁🎂🍰🌻
@, instagram.com

Happy 90's day 🎉🎂🎁😄😊😉😝😚 All The Best For Yaa😆😆l Thanks for those 15 years😉😁😄 Love yaa!😝😋

Happy 90's day 🎉🎂🎁😄😊😉😝😚
All The Best For Yaa😆😆l
Thanks for those 15 years😉😁😄

Love yaa!😝😋
@, instagram.com

Quiz

NEAR JM

Pampas Sjömack

Solna, Sweden
Retail Company