Top Local Places

IOGT-NTO Sollentuna

Mantalsvägen 4, Sollentuna, Sweden
Organization

Description

ad

Alkohol- och narkotikafrågor IOGT-NTO Sollentuna är en ideell organisation som arbetar för nykterhet och med alkohol- och narkotikapolitik.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Styrelsen sammanträder idag på IOGT-NTO:s högborg och passar på att kika i arkivet och utbildas av Samuel Somo om spännande satsningar som är på gång. Med Sofia Modigh, Leif Andersson, Tommy Fälth och Annette Kyhlström.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Här ser ni vårt nya styrelsegäng efter dagens möte som hölls i Pingstkyrkan i Sollentuna eftersom vårt eget hus var fullbokat. På mötet pratade vi om hur vi ska åtgärda vår vattenskadade toalett, vårt ansvar för avvecklingen av Magasin Stockholm, sommarens grillkvällar, projektansökningar m.m.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Ikväll genomförde vi föreningens årsmöte där vi bland annat gick igenom förra årets verksamhet, ekonomi och beslutade vad vi vill satsa på det här verksamhetsåret. I nya styrelsen ingår; Sofia ordförande, Leif vice ordförande, Tommy kassör, Viktoria sekreterare, Annette studieledare. Ledamöter är Jonas, Therese, Kalle och Håkan. Håll utkik här på sidan för kommande aktiviteter!

Timeline Photos
facebook.com

Årsmöte i föreningen 2016

Årsmöte i föreningen 2016
facebook.com

Hej! Jag undrar om det finns något intresse för arabisk-talande volontärer eller motsvarande. Jag jobbar numera med att hitta sysselsättning och aktiviteter för ungdomar mellan 16-24 som är en bit i från arbetsmarknaden. Några av dessa talar arabiska och behöver bryta utanförskap. Forskning (Håkansson, 2011) visar att föreningsdeltagande är en bra idé för arbetslösa att pyssla med av flera olika skäl. Jag undrar om det är en bra idé från min sida att försöka rekrytera medlemmar/volontärer till IOGT/NTOs flyktingstöd (alternativt andra verksamheter). Vad tror ni?

facebook.com

Quiz