Top Local Places

Mali Thaimassage

Bagarfruvägen 26, Sköndal, Sweden
Massage Service

Description

ad

Mali Thaimassage
Massagesalong i Sköndal, Bagarfruvägen 26. Välkommen in till oss för en stunds avkoppling. Hos oss kan alla känna sig välkomna, oavsett ålder, kön eller livsstil.
Här får Ni i en skön och fräsch miljö seriös massage av duktiga massöser. Vi vill och hoppas att du, efter avslutad behandling, känner ett ökat välbefinnande, bättre balans, mindre skadlig stress och mer friskt flödande energi.
Boka en tid för en avkopplande behandling, tid att bara vara ger lyx till själen, och det är du värd.

De behandlingar vi erbjuder är:

Thaimassage
Thaimassagen kan vara lite hårdare och mer energigivande än andra former av massage. Thaimassagen utförs på en madrass på golvet. Detta gör att massören kan använda sin kroppsvikt, och genom att överföra tryck, kraft och energi uppnå en hög terapeutisk effekt

Oljemassage
Oljemassagen är en lite mjukare massageform, som mjukar upp spända muskler och leder. Den verkar också energigivande och avstressande samt skänker välbefinnande. Vi rekommenderar oljemassage för kunder som aldrig har provat thailändsk massage tidigare. Vår oljemassage är en blandning mellan aromterapi och thaimassage.

Fotmassage
Alla som stått en hel arbetsdag vet hur det känns. Fötterna värker, varje steg gör ont och tröttheten i fötterna sprider sig uppåt. Att vila hjälper inte, värken finns kvar i alla fall, åtminstone i en eller ett par dagar. Thailändsk fotmassage påminner mycket om zonterapi och klassisk reflexologi, även om teorierna om hur det påverkar kroppen skiljer sig lite från varandra. Vår behandling riktar in sig på att få dina fötter att återhämta sig, och vi utför inte någon regelrätt zonterapi-behandling. Dock är Thailändsk fotmassage en mycket välgörande behandling för trötta fötter och ben.


Huvud / Axlar
Känner du dig trött och stressad eller spänd i nacke och axlar? Då kanske du skulle unna dig en behandling med huvudmassage. Huvudmassage har en djupt avslappnande effekt och passar de flesta eftersom den utförs sittande på en stol, med kläderna på.
Den här massageformen balanserar kroppen och sinnet samt ökar välmående och hälsa. Dessutom har den en healingeffekt samt att den förebygger sjukdomar, förbättrar energiflödet och ökar blodcirkulationen. När blodcirkulationen i hårbotten ökar ger det mer energi till hårrötterna. Detta leder i sin tur till att ditt hår får mer näring och kan växa samt bli starkt och glänsande.
Precis som det låter så fokuserar behandlingen på huvudet men massagen ges även på nacke, skuldror och övre rygg samt armar. Huvudmassage har ett omfattande behandlingsområde och är till nytta för varje del av kroppen. Du har områden på huvudet som representerar olika delar på hela kroppen.

Fotvård
Thai Fotvård, eller Pedikyr som vi också kallar det, skall inte förknippas med medicinsk fotvård. Vi behandlar friska fötter, men som kan må bättre. Förhårdnader och långa naglar skapar problem i längden, och vill du öka chansen att undvika problem skall du pröva Thai Fotvård. Behandlingen börjar med ett fotbad som mjukar upp Dina fötter. Efter detta så filas förhårdnader ned, naglar klipps, nagelbanden behandlas. Kort sagt, en skön behandling för trötta fötter med förhårdnader.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Mali Thaimassage's post

På Mali Thaimassage erbjuder vi ett flertal tjänster som Massage, Thaimassage, Fotmassage, Vaxning både män och kvinnor, Hårklippning. Nu i sensommaren när semestrarna snart är slut och allt ska gå tillbaka till det vanliga så kan det kännas skönt med lite avkoppling för stunden. Vi erbjuder en avkopplande stund i lugn miljö. För att se samtliga erbjudanden samt aktuella priser besök vår webbplats https://www.malithaimassage.nu Där kan ni också boka en tid (om ni inte vill ringa) i vårt bokningssystem. Vi har massagebehandlingar från 250,00kr (halvtimma) upp till 700,00kr (2 timmar). Vi utför vaxning (män&kvinnor) från 150,00kr Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att skicka oss ett mejl på info@malithaimassage.nu eller använd vårt kontakt/frågeformulär på webbplatsen (https://malithaimassage.nu/kontakta-oss/helpdesk-fraga-oss). Telefonnummer till salongen är 076 194 20 08 Välkomna in till vår salong i Sköndal på Bagarfruvägen 26 (busshållplats - Kubbegatan)

Photos from Mali Thaimassage's post
facebook.com

Aldrig prövat på Thaimassage? Då är det dags att göra detta. Vi har en halvtimme för 250,00kr samt en timma för 350,00kr. Välkomna in för att prova en riktigt bra massageform. (går även att kombinera med olja för att nå lite längre ner i musklerna.).

Aldrig prövat på Thaimassage?
Då är det dags att göra detta.
Vi har en halvtimme för 250,00kr samt en timma för 350,00kr.
Välkomna in för att prova en riktigt bra massageform.
(går även att kombinera med olja för att nå lite längre ner i musklerna.).
facebook.com

Sugen på att prova på vaxning? Detta kan ni göra hos oss till humana priser. Välkomna in för en vaxning.

Sugen på att prova på vaxning?
Detta kan ni göra hos oss till humana priser.
Välkomna in för en vaxning.
facebook.com

En avkopplande helkroppsmassage med olja kan vara som balsam för kroppen. Kom in och prova idag. Pris från 250,00kr

En avkopplande helkroppsmassage med olja kan vara som balsam för kroppen.
Kom in och prova idag.
Pris från 250,00kr
facebook.com

Sommaren fortsätter... vi håller öppet som vanligt välkomna in på en svalkande behandling hos oss idag

Sommaren fortsätter...
vi håller öppet som vanligt
välkomna in på en svalkande behandling hos oss idag
facebook.com

Tycker ni att det är för varmt? Vet inte vad ni ska göra? Välkomna in på en svalkande massage hos oss då. Pris från 250,00kr. Passa även på att få håret klippt eller varför inte prova på en vaxning. Välkomna in till oss

Tycker ni att det är för varmt?
Vet inte vad ni ska göra?
Välkomna in på en svalkande massage hos oss då.
Pris från 250,00kr.
Passa även på att få håret klippt eller varför inte prova på en vaxning.
Välkomna in till oss
facebook.com

Har ni oönskad hårväxt som ni vill bli av med? Vi har nu även startat med Vaxning. Armar, ben, armhåla, rygg, bröst m m. Boka en tid för vaxning. Prisexempel: Hela ben - 400kr Armar - 400kr Armhålor - 200kr Rygg - 400 kr Hela prislistan hittar ni på vår webbplats.

facebook.com

Idag 6/6 öppet som vanligt till 21:00 Välkomna in på en stunds avkoppling

facebook.com

facebook.com

Alla vi vill önska er alla en riktigt skön och avkopplande 1:a Maj. Har ni inget annat att göra så varför inte unna er en stunds avkoppling hos oss. Vi håller öppet som vanligt och en timmes massage kostar endast 350kr. Välkomna in för en stunds avkoppling.

Alla vi vill önska er alla en riktigt skön och avkopplande 1:a Maj.

Har ni inget annat att göra så varför inte unna er en stunds avkoppling hos oss. Vi håller öppet som vanligt och en timmes massage kostar endast 350kr.

Välkomna in för en stunds avkoppling.
facebook.com

Idag, lördag 27/4, håller vi stängt fram till ca 15:00. Detta för att fira Songkran i Haninge. https://malithaimassage.nu/medlem/floede

facebook.com

Vi finns med i utskicket Sveriges Guldbolag. Ni hittar oss här https://www.guldbolag.se/pdf/publication-3ba6a034-b0a5-41bf-a109-ed3ea334aa68.html

Vi finns med i utskicket Sveriges Guldbolag.
Ni hittar oss här
https://www.guldbolag.se/pdf/publication-3ba6a034-b0a5-41bf-a109-ed3ea334aa68.html
facebook.com

Quiz

NEAR Mali Thaimassage