Top Local Places

Svarttjärn

Svarttjärn, Skellefteå, Sweden
Nonprofit Organization
advertisement

Description

ad

Svarttjärn, byn som fått namnet efter sin sjö, belägen 3 mil söder om Skellefteå. Här kan ni få glimtar av händelser och besöksmål från byn. Svarttjärn, byn som fått namnet efter sin sjö, belägen 3 mil söder om Skellefteå. Här kan ni få glimtar av händelser och besöksmål från byn.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kurs till helgen, en plats kvar...

facebook.com

facebook.com

-Vad ska ni göra på söndagkväll? -Jo, åk upp på Havsvågen och ät en bit mat och lek lite lekar och så kokkaffe på det, Visst låter det bra! Välkommen!

facebook.com

Svarttjärn - mot 80 invånare! Nu har ni chansen att hjälpa oss nå vårt mål!

facebook.com

Vilken finfin sommarlördag vi fick i Svarttjärn. Oavgjort i fotbollsmatchen och Gösta och Erlings guidade Svarttjärnstur fick köra dubbla antalet mot planerat. Tack alla som kom till oss och alla som hjälpt till under dagen. Välkomna också till sommargudstjänst och tårtbuffé i bönhuset ikväll 19:00.

facebook.com

Välkomna till Svarttjärn på lördag! Vi inleder med fotbollsmatch. Sedan servering samtidigt som du hjälper oss tömma loppisen. Fyll EN HEL KASSE för endast 50 kr. Klappa kattungar, ponnyridning, underhållning, försäljning av Svarttjärns asptallrik och beställ av Fru Stoltz Tapetserarverkstad. Kvällen avslutas med gudstjänst. Se program nedan. Välkomna!

facebook.com

Spontanfotboll på fotbollsplanen ikväll 19:00. Bara att komma, liten som stor, ju fler vi blir desto roligare. Saft finns😊 PS vi vill gärna ha dit en hejarklack också DS

facebook.com

Nu har foldern med karta och info om Svarttjärns vandringstig kommit😊. Den samt övriga foldrar om de leder som finns med i Skellefteå kommuns vandringskort lägger vi i mjölkhämtaren, bara att svänga förbi och ta info om de leder ni vill ha.

facebook.com

Klubbmästerskap och besök av Skellefteå sportfiskeklubb ikväll. Har nånsin så många fiskare fiskat och fiskar fiskats på en och samma kväll?

facebook.com

Om någon vill få hemleverans så bor ni på rätt ställe.

facebook.com

Sista rycket! 1 oktober är sista datum för att lämna in kortet för vandringsledsutmaning i hela Skellefteå kommun där vår stig är en av 14. Gå leder och vinn priser! Läs mer via länken http://www.skelleftea.se/default.aspx?id=155498 Vandringskort kan du köpa hos Stenmarks. Kartor finns i mjölkhämtaren.

facebook.com

Norran

Gammal tradition som med nya grepp håller än.

facebook.com