Top Local Places

PwC i Skellefteå

Skeppargatan 23, Skellefteå, Sweden
Consulting/business services

Description

ad

Din lokala revisions- och redovisningsbyrå.

Öppettider:
Mån-fre 08.00 - 16.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00 Vi hjälper dig med:

- Redovisning
- Revision
- Skatterådgivning
- Lönehantering
- Riskhantering
- Corporate Finance
- Verksamhetsutveckling

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Cleaner Growth - Women with impact

PwC i Skellefteå sponsrar konferensen Women with impact den 19 oktober, och vi hoppas att riktigt många tar chansen att lyssna på intressanta föreläsare och diskussioner om bland annat kvinnligt entreprenörskap samt hur vi kan få fler kvinnor att jobba med cleantech. För mer information, program samt anmälan, gå in på http://www.cleanergrowth.se/sv/kalender/women-with-impact/

facebook.com

Titel - Start

Riskkapitaldagen i Norr firar femårsjubileum. Det firar vi med ett riktigt spännande program. Med fokus på investeringar i tidiga skeden får vi som vanligt höra både de som söker investeringsobjekt och de som attraherat investerare. Vi får höra om Goldtown Games resa, med ett världsproffs från Skellefteå som investerare, och The Great Northerns satsning på bland annat Spelinkubator. Både Nascent Invest och Pepins Vision som söker start ups framträder. Elisabeth Thand-Ringqvist, ordförande i SVCA, berättar om branschen. Vi avslutar med Daniel Benitez investerarresa och Skellefteåsonen Anders Lundqvists långa livsresa genom medicinteknik med externt kapital, och nu som investerare med över 500 msek i rest kapital. För talarpresentation och detaljerat program samt anmälan, gå in på www.riskkapitaldageninorr.se

facebook.com

Skellefteå springer för Barncancerfonden

PwC i Skellefteå springer Run Of Hope den 8 oktober. Anmälan går bra att göra via länken nedan. Vi ses! https://www.barncancerfonden.se/1309411997/

Skellefteå springer för Barncancerfonden
facebook.com

Timeline Photos

Receptionen har semesterstängt vecka 28-31 och öppnar igen den 8 augusti. Kontoret är under dessa veckor endast sporadiskt bemannat, så vi rekommenderar att du bokar tid med din kontaktperson om du planerar att besöka oss. Material går bra att lämna i den vita brevlådan utanför entrén. Trevlig sommar önskar PwC i Skellefteås personal samt våra ståtliga solrosor som växt till sig rejält (åtminstone på längden)!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from PwC i Skellefteå's post

PwC i Skellefteå är på plats vid Lidingöloppet on tour/ Skellefteå midnight marathon. Välkomna förbi och ta er lite vatten och godis, eller kanske en ballong till barnen!

Photos from PwC i Skellefteå's post
facebook.com

Tjänsteresa eller semester – var går gränsen?

Sommar och semestertider. Men var går gränsen mellan tjänsteresa och semester?

facebook.com

Timeline Photos

Solrostävlingen är inne på sin andra vecka och vårt "företag" växer! Vi har skaffat oss en stabil grund att stå på och börjat hitta kunskap hos medarbetare som sticker ut. Nu saknas bara den, i vårat "företag" kallad, gula tråden som ska genomsyra hela "företaget" och leda oss uppåt. Fortsättning följer!

Timeline Photos
facebook.com

Skellefteå Midnight Marathon/Lidingöloppet on Tour 2016

Lördagen den 18 juni klockan 19.00 är det dags för årets Lidingöloppet on Tour i Skellefteå! Den gamla klassikern Skellefteå Midnight Marathon slås i år ihop med Lidingöloppet on Tour, så de båda distanserna 21km och 10km är seedningsgrundande till Lidingöloppen 2016. Halvmaran har också GP-status och utgör Veteran-DM för Västerbotten. Vill du inte springa är du ändå varmt välkommen att hälsa på i vårt tält på start - och målområdet. som i år ligger i stadsparken. Mer information om själva tävlingen. samt anmälan till After Run, finns på Lidingöloppet on Tours hemsida: http://www.lidingoloppet.se/sv/LLonTour Anmälan till själva loppen sker via länken längst ner i inlägget. Välkomna!

facebook.com

Timeline Photos

Den hängivne följaren av denna sidan kanske kommer ihåg att vi förra året inspirerades av Idas sommarvisa och tog saken i egna händer för att sommaren skulle anlända. Med samma starka inspiration ändrar vi öppettiderna även denna sommar till 08.00 - 16.00 från och med denna vecka, allt för att locka till oss sommarvärmen. Blir det en kanonsommar vet ni vem ni ska tacka! En timme kortare, en timme effektivare. Välkomna in!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from PwC i Skellefteå's post

Under onsdagen genomfördes årets "Ekonomdagen i Norr" där PwC var med som en utställare. En heldag på Folkparken tillsammans med många intressanta föreläsare och kunniga företagare gjorde att det hela blev väldigt lyckat. Vi ses nästa år!

Photos from PwC i Skellefteå's post
facebook.com

Hamnade på rätt spår tack vare PwC

Här kan ni läsa om hur vår förre medarbetare Jonas Engström hittade in på rätt karriärsväg med hjälp av PwC i Skellefteå. Stort lycka till med allting, Jonas!

facebook.com

Photos from PwC i Skellefteå's post

Här bevittnar ni en av våra planterade solrosors framfart den senaste veckan. Växten är en del av vårt deltagande i Solrosutmaningen, en tävling som arrangeras av Företagarna, Svenskt Näringsliv, Västerbottens Handelskammare, Skellefteåföretagarna och LRF. Tävlingens syfte är att åskadliggöra ett företags start, överlevnad, expansion och lönsamhet. Vårt "företag" är bofast i Selet, Byske och ska förhoppningsvis med vår expertis och erfarenhet gå en ljus framtid till mötes. Vi håller tummarna!

Photos from PwC i Skellefteå's post
facebook.com

Quiz

NEAR PwC i Skellefteå

Bildahl

Skellefteå, Sweden
Local business

Hemma

Skellefteå, Sweden
Local business