Top Local Places

Gate 88

Kanalgatan 45B, Skellefteå, Sweden
Consulting Agency
advertisement

Description

ad

Gate 88 hjälper företag att skapa bättre förutsättningar för sin försäljningsutveckling oavsett om det gäller för Sverige eller en exportmarknad.  Möjligheterna att göra internationella affärer har aldrig varit större. Antingen blir man bäst på det man gör eller billigast, att vara lagom räcker inte. Gate 88 hjälper företag att skapa bättre förutsättningar för en effektiv försäljningsutveckling och en lyckad internationalisering.  

På Arlanda finns i dag 87 gater som tar dig till olika platser i världen. Alla med sina unika affärsmöjligheter. Vi är Gate 88 och vi hjälper dig att hitta rätt destination för just dina affärer.

Våra experter har lång erfarenhet av försäljning och affärer både i Sverige och på utländska marknader. Vi har mött de flesta utmaningarna och som kund till oss vill vi hjälpa dig att undvika kostsamma misstag och skapa en snabbare väg till lönsamma affärer. En strukturerad och tydlig försäljningsprocess ger fler affärer, det bara är så.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gate 88 ställer ut Skellefteå i Tyskland.

facebook.com

I dag är det leverantörsmässa för Comfort i Globen. Från Gate 88 deltar Torbjörn Gunnarsson och Fabian Karlsten. Bilden vår leverantör från healthcraft Kanada. Jason St Amant.

facebook.com

Uccello Designs vd Jonathan och företagets europachef Darragh under sitt besök i Skellefteå. Nu kör vi!

facebook.com

En mycket givande Norrbottensmässa är över för vårt dotterbolag Now Boarding Healthcare. Fantastiskt intresse för många av våra unika lösningar. Uccello, Healthcraft, Lopital, Evolution and RAZ.

facebook.com

Ännu ett grymt gäng blivande entreprenörer. Årskull 3. #noplanb. I dag drillades eleverna i presentationer och anföranden inför kameran. Många skratt och härliga prestationer. Rock n roll!

facebook.com

Skellefteås världsledande exportföretag. I dag har Gate 88 och EKN träffat Nordic Sport och Brokk och diskuterat hur man med EKNs lösningar kan försäkra sina exportaffärer mot risken att inte få betalt. Stort Tack till Emma Lunqvist VD Nordic Sport och Joakim Furtenback Sales Director Brokk. Nordic Sport är en av världens ledande leverantörer av friidrottsutrustning. Deras produkter har tagit Guld i både VM och OS. Med Nordic Sport kommer du inte bara längst utan högst. Jag talar förstås om: Stavhopp och spjutkastning. Brokk är verkligen en världsledande framgångssaga. När traditionella metoder inte räcker till ser någon av de 7000 maskiner som finns i marknaden till att göra jobbet. Varje dag! Visste ni att namnet Brokk kommer från smeden Brokk, han som smidde krigsguden Tors hammare i asa-gudarnas rike. Brokk var liten men mycket stark, precis som Brokks maskiner. Vill ni veta mer om hur just ni kan försäkra era exportaffärer. Hör av er till oss.

facebook.com

Speedy från Skellefteå Rostfria, världens effektivaste och smidigaste transportmedel för sjukhus, flygplatser, har även fler användningsområden. Depåer på motortävlingar exempelvis. #skellefteårostfria

facebook.com

I dag blev det sälj och kundbemötande med ett härligt gäng på salong Znygg i Luleå. En del av @alminord program Tuff.

facebook.com

Liten men viktig skillnad.

facebook.com

New rollups for Invisia! Swedish market.

facebook.com

I dag är det installation och utbildning av Healthcraft produkter för Storuman. Säljchef @fabiankarlsten in action.

facebook.com

facebook.com

Recommended Before and After transformation