Top Local Places

Skanör Falsterbo Matfestival

, Skanör, Sweden
Festival
ad

Description

ad

Fine and fun food festival!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Skanör Falsterbo Centrumförening

Skanör Falsterbo Centrumförening
facebook.com

Skanör Falsterbo Centrumförening

https://www.facebook.com/sfcentrum/photos/a.818517178160335.1073741828.818494948162558/1334454969899884/?type=3

Skanör Falsterbo Centrumförening
facebook.com

Timeline Photos

Tre besökare från Eslöv begår Madamilen.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Madamilen 10/9, nio restauranger och en Ica-butik bjuder på läckerheter. Tre avgångar är utsålda, några få platser kvar på 11-avgången.

Timeline Photos
facebook.com

Skanör Falsterbo Matfestival's cover photo

Skanör Falsterbo Matfestival's cover photo
facebook.com

Festivalmiddag nästa lördag! Billy White från England har jobbat på många stjärnkrogar, och Fäviken och hyllade St John i London – numera är han kock på Nya Carnegiebryggeriet. På festivalen lagar han en unik och kreativ meny du aldrig kommer glömma, kanske som framtida inspiration där hemma i köket? 400 kr för hela middagen, som kommer bli en stor fest på Norregård i Falsterbo! Hantverksmässigt bryggda kvalitets-öl finns också på plats, helt nya och spännande upplevelser. 50 kr av priset går till #Hungerprojektet Meny Billy White: råa delikata grönsaker, rökt fisk och emulsion på kycklingskinn --------- kams, lagrad fårost och hasselnötter ------------- horngädda, rabarber och yoghurt från Vilhelmsdal ------------- lamm från Skåne, grön sparris, nässlor ------------- Stout-glass och rostade gryn -------------- choklad, malt-glass och saltade mandlar Bokning sker på reception@norregard.com

Festivalmiddag nästa lördag!
Billy White från England har jobbat på många stjärnkrogar, och Fäviken och hyllade St John i London – numera är han kock på Nya Carnegiebryggeriet.
På festivalen lagar han en unik och kreativ meny du aldrig kommer glömma, kanske som framtida inspiration där hemma i köket?

400 kr för hela middagen, som kommer bli en stor fest på Norregård i Falsterbo! 
Hantverksmässigt bryggda kvalitets-öl finns också på plats, helt nya och spännande upplevelser. 50 kr av priset går till #Hungerprojektet

Meny Billy White:

råa delikata grönsaker, rökt fisk och emulsion på kycklingskinn
---------
kams, lagrad fårost och hasselnötter 
-------------
horngädda, rabarber och yoghurt från Vilhelmsdal
-------------
lamm från Skåne, grön sparris, nässlor
-------------
Stout-glass och rostade gryn
-------------- 
choklad, malt-glass och saltade mandlar

Bokning sker på reception@norregard.com
facebook.com

Linda Letelier Hansson Spelabäcken, lördagen kl 12-17, söndagen kl 11-16 Linda är till vardags lärare och även mor till fem hungriga söner. Hon blev känd i hela Sverige efter sin otroliga insats i Sveriges Mästerkock - du träffar henne på matfestivalen! Hon kommer laga en specialkomponerad hamburgare gjord på kött från Friskartorpet, med sotad gurka, chili och lagrad herrgårdsost, för 75 kr. Det går inte att boka bord till detta, utan först till kvarn är det som gäller, i Spelabäckens vackra trädgård.

Linda Letelier Hansson
Spelabäcken, lördagen kl 12-17, söndagen kl 11-16

Linda är till vardags lärare och även mor till fem hungriga söner. Hon blev känd i hela Sverige efter sin otroliga insats i Sveriges Mästerkock - du träffar henne på matfestivalen!
Hon kommer laga en specialkomponerad hamburgare gjord på kött från Friskartorpet, med sotad gurka, chili och lagrad herrgårdsost, för 75 kr.
Det går inte att boka bord till detta, utan först till kvarn är det som gäller, i Spelabäckens vackra trädgård.
facebook.com

Gillar du handgjorda korvar, patéer, puddingar och pickles? Klart du gör! Kocken Andreas Dahlberg från Bastard i Malmö är fena på att göra egna produkter, från djur och råvaror av högsta kvalitet. Finns alla dagar på Festivalen, säljs ur bakluckan på en gammal bil på Marknaden. www.bastardrestaurant.se

Gillar du handgjorda korvar, patéer, puddingar och pickles? 
Klart du gör! 
Kocken Andreas Dahlberg från Bastard i Malmö är fena på att göra egna produkter, från djur och råvaror av högsta kvalitet.
Finns alla dagar på Festivalen, säljs ur bakluckan på en gammal bil på Marknaden.
www.bastardrestaurant.se
facebook.com

Naturligt vin på Festivalen! Du hittar dem idag på alla bättre restauranger, men sällan på Systembolaget. Oftast helt utan tillsatser, minimalt med svavel, alltid ekologiskt och rent odlat – allt för att vinet ska smaka så mycket druva som möjligt, och ge maximalt uttryck från platsen det är odlat på. Inga konstigheter, bara yttersta personliga i smaken, goda och ibland grumliga. Nu har du chansen att prova hela ett 40-tal av dessa mytomspunna på en och samma gång, under avslappnade förhållanden, under det 100-åriga äppleträdet på Hotell Norregård i Falsterbo. Fyra passionerade små importörer med liknande vision om vin går ihop för en legendarisk vinfest där du är välkommen att delta. Kanske upptäcker du några alldeles nya favoritviner? Väl på plats kan du också äta benmärgs-tacos från Martin Sjöstrand på Hörte Brygga. Inträde och fri provning 150 kr OBS du måste ha fyllt 18 år, föranmäla dig också via mail till bonjour@vinnatur.se www.vinnatur.se www.belleor.se www.rosforth.dk www.kvalitetsviner.se www.hortebrygga.se

Naturligt vin på Festivalen!

Du hittar dem idag på alla bättre restauranger, men sällan på Systembolaget. Oftast helt utan tillsatser, minimalt med svavel, alltid ekologiskt och rent odlat – allt för att vinet ska smaka så mycket druva som möjligt, och ge maximalt uttryck från platsen det är odlat på. Inga konstigheter, bara yttersta personliga i smaken, goda och ibland grumliga.
Nu har du chansen att prova hela ett 40-tal av dessa mytomspunna på en och samma gång, under avslappnade förhållanden, under det 100-åriga äppleträdet på Hotell Norregård i Falsterbo. Fyra passionerade små importörer med liknande vision om vin går ihop för en legendarisk vinfest där du är välkommen att delta. Kanske upptäcker du några alldeles nya favoritviner?
Väl på plats kan du också äta benmärgs-tacos från Martin Sjöstrand på Hörte Brygga.

Inträde och fri provning 150 kr

OBS du måste ha fyllt 18 år, föranmäla dig också via mail till bonjour@vinnatur.se 

www.vinnatur.se www.belleor.se www.rosforth.dk www.kvalitetsviner.se www.hortebrygga.se
facebook.com

Da Aldo

Da Aldo
facebook.com

hungerprojektet.se #hungerprojektet #skanorfalsterbomatfestival #SFMF2015

hungerprojektet.se
#hungerprojektet
#skanorfalsterbomatfestival
#SFMF2015
facebook.com

Vi är både glada och stolta över att kunna presentera välgörenhetsorganisationen Hungerprojektet som officiell partner för Festivalen. Ca 10% av försäljningen av mat, produkter och middagar går till näring och hälsa för unga och blivande mödrar i Afrika. Representanter från Hungerprojektet kommer också finnas på plats alla dagar, för information och ytterligare insamlingar. Vi vill gärna försöka hjälpa de flickor och kvinnor som är mest utsatta, som har de allra sämsta förutsättningarna - vi hoppas att du som besökare också vill bidra. #hungerprojektet #Skanorfalsterbomatfestival #SFMF2015

Vi är både glada och stolta över att kunna presentera välgörenhetsorganisationen Hungerprojektet som officiell partner för Festivalen.
Ca 10% av försäljningen av mat, produkter och middagar går till näring och hälsa för unga och blivande mödrar i Afrika. Representanter från Hungerprojektet kommer också finnas på plats alla dagar, för information och ytterligare insamlingar.
Vi vill gärna försöka hjälpa de flickor och kvinnor som är mest utsatta, som har de allra sämsta förutsättningarna - vi hoppas att du som besökare också vill bidra.
#hungerprojektet #Skanorfalsterbomatfestival #SFMF2015
facebook.com