Top Local Places

Svenska kyrkan i Sala Norrby Möklinta

Borgmästare Lundbergs Plan 1, Sala, Sweden
Religious Organization

Description

ad

Sala-Norrby-Möklinta Pastorat är den gemensamma organisationen för Sala, Norrby och Möklinta församlingar

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nu är Ljuskronor och lampetter tillbaka i Kristina kyrka. Putsade och fina kom och titta.

facebook.com

facebook.com

På söndag 1 oktober i Möklinta kyrka kl 11.00 www.svenskakyrkan.se/sala

facebook.com

På söndag 1 oktober i Sala Sockenkyrka kl 14.00 www.svenskakyrkan.se/sala

facebook.com

Vi söker två nya medarbetare. Klicka dig in på www.svenskakyrkan.se/sala för att läsa mer. Välkommen med din ansökan senast 20 oktober.

facebook.com

Igår var det tack-fest för ideella, för deras fantastiska arbete under året. Ni är så uppskattade! Det blev både sång, underhållning och något gott att äta. Nya deltagare är alltid välkomna till vår ideella grupp, för mer information kontakta Katarina Björklund 0224-675415 eller katarina.bjorklund@svenskakyrkan.se

facebook.com

Snart kommer de tillbaka putsade och lackade.

facebook.com

Under oktober månad har vi Luther-tema! www.svenskakyrkan.se/sala

facebook.com

Kristina kyrka ikväll, torsdag, kl 19.00 är det teaterföreställningen "Luther död eller levande" med skådespelaren Per-Ragnar. Vid orgeln Patrik Sandin, musik Mattias Wager. Speltid 1 tim. Fri entré! Välkommen!

facebook.com

Nu har du återigen chans att se, höra och uppleva musikgudstjänsten Bliv min ro med Sockenkören och Norrby kyrkokör under ledning av Agneta Sonnebo. Denna gång i Möklinta kyrka! Sångsolist är Linnea Nygren Trumpetsolist är Madelene Andersson Pianist är Jörgen Engström Fri entré -kollekt Välkomna!

facebook.com

Nu packas det ihop efter kyrkovalet. Det är många som röstat både under förtidsröstningen och under valdagen igår. Så tack alla, för ert deltagande!

facebook.com

Kom och var med och fira en annorlunda gudstjänst! I morgon söndag 17/9 kl.11.00 firar vi en cafégudstjänst med temat Tillsammans i Möklintagården. Möklintas vuxenkör sjunger till musik med Anders Larm och Anna-Karin Ander Glöde. Före och efter gudstjänsten kan man rösta i kyrkovalet. Välkommen!

facebook.com

Quiz