Top Local Places

IK Oskarshamn

Döderhultsvägen 5B, Oskarshamn, Sweden
Sports Club

Description

ad

IK Oskarshamn IK Oskarshamn

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

IK Oskarshamn

IK Oskarshamn
facebook.com

Cykla För Tobbe - IK Oskarshamn

Tre tappra oskarshamnssupportrar har beslutat sig för att cykla 125 mil till IK Oskarshamns första SHL-match mot Skellefteå AIK den 14 september. Följ, haka på en bit, peppa och var med och bidra till deras insamling för Tobias Forsbergs stiftelse. ♥️💙 #cyklaförtobbe

facebook.com

Biljettinformation 2019/2020 - IK Oskarshamn

Från måndag 2 september klockan 10 kan du köpa biljetter till hela säsongens hemmamatcher. Köpställen är förbutiken på ICA Maxi samt på IK Oskarshamns webbsida. Biljettrycket kommer att vara stort och på grund av det stora intresset för säsongskort har vi begränsat antal lösbiljetter per match till försäljning så var ute i god tid. Nu fyller vi hallen vänner. Tillsammans är vi IK Oskarshamn!

facebook.com

David Goodwin lämnar IKO

GOODWIN KLAR FÖR NY KLUBB

facebook.com

Materialarna ser till så att laget funkar

FOKUS PÅ MATERIALARNA - Benny, Philip och Bosse fyller en viktig funktion för framförallt spelarna då det är dom som servar dem med material osv, säger IKO:s sportchef Daniel Stolt. Vi valde att förstärka materialteamet med Philip inför säsongen och det känns bra att han valde att jobba med oss.

facebook.com

IKO besegrade Linköping med 3-1

TREDJE SEGERN PÅ FEM MATCHER Joakim Thelin gjorde sitt femte mål på försäsongen när IKO slog Linköping i Halmstad med 3-1.

facebook.com

Mv-Coachen

Grattis Ebba!

Mv-Coachen
facebook.com

LHC-IKO 1-2

IKO-LEDNING EFTER TVÅ PERIODER MOT LHC Netterberg och Frnzén målskyttar.

facebook.com

TEAMET RUNT LAGET: Läkarna är spelarnas trygghet

BRA BEMANNING PÅ LÄKARFRONTEN - Det känns bra att samtliga matchläkare från förra säsongen även i år väljer att fortsätta, säger IKO:s sportchef Daniel Stolt. Att flera avlastar och hjälper varandra samt utbyter olika erfarenheter anser jag är bra

facebook.com

Tuffa matchveckan avslutas i Halmstad

IKO MÖTER LINKÖPING - Vi är i en fas där vi spelat mycket och rest mycket, säger IKO:s tränare Håkan Åhlund. Det gäller att ha orken och huvudena veckan ut så får vi göra en utvärdering efter lördagsmatchen. Vi har fått pröva på hur det blir under säsongen med matcher, träning och resor.

facebook.com

IK Oskarshamn Shop

Det börjar bli dags att utöka din IKO-garderob inför högsta ligan. Nyheter kommer att trilla in på webshopen inom en snar framtid, men en klassiker är alltid en klassiker... Ha en fin helg! #ickedickedoa

facebook.com

Stjärnpartner IBS Byggnadsställningar

Det känns riktigt roligt att få med oss ett lokalförankrat företag som har ett så stort engagemang i föreningen, säger Martin Åkerberg. Välkomna till IK-familjen IBS Ställningar!

facebook.com

Quiz