Top Local Places

KGNE

Källvindsgatan 5 , Norrköping, Sweden
Organization

Description

ad

Kunskapsgymnasiet Norrköpings Elevråds officiella Facebook-sida

Kolla även in Kunskap By Night - https://www.facebook.com/kunskapbynight

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi kan stolt presentera Norrköpings största gymnasiefestival! DROP THE LIGHTS 2016!! Vi vill ha dig på plats i värmekyrkan den 15/4 för att uppleva en magisk natt med flera lokala DJ:s och senare, vid midnatt kommer en artist som ni känner igen sedan tidigare kliva på scenen och göra kvällen magisk. Mer info på eventsidan! https://www.facebook.com/events/154188518295133/permalink/157479077966077/

Timeline Photos
facebook.com

Nu är Projekt Läsglädje avslutat! De sista vinnarna av lotteriet har utsetts och de inspirerande orden på väggen är snart nedtagna. Innan jul avslutades ett flertal tävlingar och många deltagande har kommit och gått. Vi hoppas att läsglädjen vi har försökt väcka hos er ändå lever kvar ett bra tag till; i alla fall till nästa vinter! Ett stort tack till lärarna i svenskagruppen som helt utan förväntan engagerat sig i det här projektet och som lät sina inre bokälskare komma fram. TACK!

facebook.com

Välkomna tillbaka från jullovet! Skolan börjar i full fart, nu får treorna tagga sin sista termin innan studenten! Och hoppas ni ettor hade det kul i Stockholm och är förberedda på era nya program som dras igång vid terminsstart! Lycka till allihopa! :)

facebook.com

Quiz

NEAR KGNE

Pinchos

Norrköping, Sweden
Tapas Bar & Restaurant