Top Local Places

BSU Consulting

Drottninggatan 65, Norrköping, Sweden
Consulting/business services

Description

ad

BSU är ett innovativt teknikföretag som med hjälp av positiva och motiverade medarbetare levererar kvalificerade konsulttjänster och lösningar. Vi är det lilla konsultbolaget med det stora kundfokuset.

Med våra professionella och positiva konsulter har vi sedan 2004 levererat kvalitativa projekttjänster till konkurrenskraftiga priser där Kundens ökade lönsamhet står i fokus.

Behöver Ni komplettera Ert projektteam med kompetens utifrån? Har Ni ett komplext projekt där Ni behöver specialiststöd och rådgivning eller är det dags att se över och effektivisera Er verksamhet?

Oavsett Ert behov, stort som litet, är vi säkra på att vi kan erbjuda Er en flexibel och kvalitativ lösning.
CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Underhållsingenjör/applikationsingenjör sökes för uppdrag i Finspång, uppdragsstart 11/4. Du som söker bör vara nyfiken, självgående och tekniskt lagd. Erfarenhet av SAP är ett plus. Låter det som någonting som kan passa dig? Skicka in ditt CV eller eventuella frågor om tjänsten på anna.arkler@bsuab.se

facebook.com

Just nu söker vi en mekanikingenjör med erfarenhet av CAD och NX, Du skall kunna arbeta självständigt och vara stresstålig, van vid att hålla deadlines och att ta eget ansvar. Start omgående. Passar detta dig? Skicka in din ansökan på anna.arkler@bsuab.se

facebook.com

Quiz