Top Local Places

Naturvetarna

Planiavägen 13, Nacka, Sweden
Organization

Description

ad

Naturvetarna är det självklara fackförbundet för akademiker inom naturvetenskap! Naturvetarna är fackförbundet för akademiker inom naturvetenskap. Våra 32 000 medlemmar arbetar inom life science, vård och hälsa, jord, skog och miljö, de fysiska vetenskaperna, matematik och data.

Som experter på naturvetares kompetens och arbetsmarknad erbjuder vi specialiserad service kring karriär, lön och arbetsvillkor. Vi coachar, företräder och stöttar naturvetare genom hela arbetslivet. Oavsett om man är nyutexaminerad eller har många års erfarenhet, är arbetssökande, student, doktorand, chef, eller företagare. Vi erbjuder även mötesplatser för nätverkande och kompetensutveckling.

Naturvetarna är ett partipolitiskt obundet fackförbund inom Saco. Tillsammans med andra fackliga organisationer förhandlar vi avtal som reglerar villkoren på svensk arbetsmarknad.

Naturvetarna är det självklara valet för naturvetare.

www.naturvetarna.se/blimedlem

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Missade du vår livesändning då vi gästade Akademikernas a-kassa? Nu kan du se den här. Josefine berättar varför du ska vara medlem i både Naturvetarna och Akademikernas a-kassa!

facebook.com

Nutritionist, dietist och zumbainstruktör! Följ Vasilikis vecka som gäst på Naturvetarnas Instagram! #livetsomnaturvetare 〰 God kväll! Idag avslutade jag arbetsdagen som gruppträningsinstruktör med ett zumba pass strax efter min arbetsdag som dietist. Vilka grymma deltagare, vilken stämning, energi och glädje som sprids varenda gång jag har mina pass. Zumba handlar om att ha kul, dansa loss, släppa frustration och bara njuta av stunden samtidigt som pulsen höjs och man får ett ordentligt tränings pass på köpet, med mycket svett! Kan det bli bättre? #naturvetare #livetsomnaturvetare #zumba #fitness #cardio #zumbalove #DancingDietitian #gruppträning #grymmadeltagare

facebook.com

Mötte tre naturvetare, som är riksdagsledamöter, på Agronomförbundets välbesökta event i Riksdagen. #Staffan Danielsson (C), Betty Malmberg (M) och Christina Yngve (C) visade runt och berättade för hundra agronomer hur det är att jobba som politiker. Vi fick också höra om den svenska livsmedelsstrategin.

facebook.com

Idag är Naturvetarna på SLU och rekryterar djursjukskötare. Intresset är jättestort! Här kan du läsa om alla grupper inom naturvetenskaplig kompetens som gå med i Naturvetarna! https://www.naturvetarna.se/jobb-lon-och-villkor/jobb/har-jobbar-naturvetare/

facebook.com

Idag gästar naturvetarnas marknadsförare Josefine Jerlström Akademikernas a-kassas Instagram för att berätta mer om naturvetare och deras arbetsmarknad. Följ och ställ frågor live kl 11!

facebook.com

Företagare och naturvetare - hur kan vi stötta varandra? Välkommen på en nätverksträff den 20 februari! https://www.naturvetarna.se/vi-erbjuder/kalender/traff-for-foretagare-20-feb/

facebook.com

Idag är vi på Linköpings universitet och snackar med studenterna om hur de blir proffs på linkedin och hittar rätta jobbet. 👊🏽🌟

facebook.com

Igår träffades naturvetare och ingenjörer i Göteborg för att lyssna till Ulrika Sedell som pratade om sju karriärnycklar för att nå framgång och självledarskap. Det bjöds även på tillfälle att nätverka!

facebook.com

Du kan påverka Naturvetarnas framtid! I höst är det dags för Naturvetarnas kongress som hålls vart tredje år. Här har du som är medlem chans att påverka förbundets framtida verksamhet. Du kan nominera dig själv eller någon annan till kongressombud Här kan du läsa mer om kongressen och nominera kongressombud.

facebook.com

Vi har haft flera spännande naturvetare som delat med sig av vad de gör på och efter jobbet på Naturvetarnas instagramkonto! Vill du också dela med dig av #livetsomnaturvetare och inspirera andra? Skicka in din intresseanmälan idag! Och följ kommande gäster @Naturvetarna på Instagram. https://www.naturvetarna.se/vi-erbjuder/tidning-och-nyheter/2017/spegla-din-vardag-i-bilder/

facebook.com

I dag är vi i Alnarp och möter studenter. Många landskapsingenjörer vill veta mer om arbetsmarknaden och vad Naturvetarna kan erbjuda. Snart är vi tusen till!

facebook.com

Idag har vi varit på Stockholms universitet för att preppa studenter inför arbetsmarknadsdagen! 40 studenter var på plats för att få tips om hur man blir proffs på LinkedIn och hur man marknadsför sig själv och sin kompetens 📙👩🏽‍💻📝👥💼

facebook.com

Quiz

NEAR Naturvetarna

Ormingehallen

Nacka, Sweden
Local business