Top Local Places

Mora Yogastudio

Köpmannagatan 14, Mora, Sweden
Yoga Studio

Description

ad

Yoga & Massage Linda Care - Yoga & Massage

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hej! Vill påminna att yogan har uppehåll denna vecka, sportlovet. Men kom gärna hit för massage eller kolla in varelse.se som är här hos oss och säljer eko ullkläder under vasaloppsveckan!

facebook.com

Under Vasaloppsveckan 15% rabatt på Massage! Min vän ställer tillfälligt upp sin webbutik med eko ullkläder hos oss på Mora Yogastudio. Kom och titta, känn och kläm😊

facebook.com

- För Trötta Muskler Efter Loppet - För Pigga Muskler Inför Loppet Under Vasaloppsveckan erbjuder Mora Yogastudio svensk klassisk Massage på tidsbokning eller "drop in" i mån av tid. Kika ner i lokalen eller kontakta Linda på 073-6917671 linda.andersson@live.com

facebook.com

Hej! Som ni kanske märkt har "Linda Care" bytt namn till "Mora Yogastudio". Jag är på gång med ny logga och Facebook sidan kommer även den heta Mora Yogastudio inom kort. Hoppas det inte blir allt för rörigt för er:)

facebook.com

facebook.com

Prova MediYoga med mig på Mora Yogastudio🙏🤗

facebook.com

GravidYoga för dig som är gravid från vecka 14 fram till förlossning. Du får lära dig "andningsteknik" som hjälper dig både under graviditet och förlossning. Vi jobbar med "mjuka yogaövningar" För att stärka kroppen och släppa på spänningar. "Inre Fokuseringstekniker" för att ha verktyg att lättare slappna av under förlossningen. "Uthållighetstekniker" för att lära dig kraften i andetaget och vikten av inre fokus. "Bäckenbottenträning", en stark bäckenbotten hjälper dig snabbare tillbaka efter förlossning. "Dans" som hjälper dig mjuka upp bäcken, höfter och ger energi. "Mantrasång till bebisen i magen" Även om du har bäckenuppluckring/foglossning kan du göra GravidYoga, vi anpassar övningar så de passar alla. Torsdag 1/2 kl 18.45-20.15 (uppehåll V. 9 sportlov) 8 ggr/960 kr Prova första gången gratis! Det går bra att hoppa in även om vi kört igång kursen. För anmälan och mer info kontakta Linda här på Facebook sidan, linda.andersson@live.com eller 073 - 691 76 71

facebook.com

MediYoga är en yogaform som kommer från Kundaliniyogan. Här jobbar vi med fokus på andning i alla övningar. Det är mjuka yogaövningar som gör dig rörligare, släpper på spänningar och påverkar dig även mentalt. Lugnar och stillar sinnet. MediYogan kan även utföras på stol. Det drivs ständigt forskning på MediYoga och den används på större sjukhus som Danderyds, Karoliska mfl. Även på flera vårdenheter över hela landet i rehabilitering av ryggproblem, hjärtkärlsjukdomar och stress. Där det gett gott resultat. Ett pass hos mig ligger på 75 min Vi startar 23/1 till 29/3 med uppehåll vecka 9, sportlov. 9 ggr / 1080 kr Går också att lösa Klippkort på 5- eller 10 ggr. Har även yogapass på tisdagar 9.30 och 18.30 samt torsdagar 8.30. Det går bra att byta mellan passen i mån av plats. Begränsat antal platser! Föranmälan krävs! linda.andersson@live.com 073-691 76 71 eller här på Facebook :)

facebook.com

MediYoga är en yogaform som kommer från Kundaliniyogan. Här jobbar vi med fokus på andning i alla övningar. Det är mjuka yogaövningar som gör dig rörligare, släpper på spänningar och påverkar dig även mentalt. Lugnar och stillar sinnet. MediYogan kan även utföras på stol. Det drivs ständigt forskning på MediYoga och den används på större sjukhus som Danderyds, Karoliska mfl. Även på flera vårdenheter över hela landet i rehabilitering av ryggproblem, hjärtkärlsjukdomar och stress. Där det gett gott resultat. Ett pass hos mig ligger på 75 min Vi startar 23/1 till 29/3 med uppehåll vecka 9, sportlov. 9 ggr / 1080 kr Går också att lösa Klippkort på 5- eller 10 ggr. Har även yogapass på tisdagar 9.30 och 18.30 samt torsdagar 17.00. Det går bra att byta mellan passen i mån av plats. Begränsat antal platser! Föranmälan krävs! linda.andersson@live.com 073-691 76 71 eller här på Facebook :)

facebook.com

MediYoga är en yogaform som kommer från Kundaliniyogan. Här jobbar vi med fokus på andning i alla övningar. Det är mjuka yogaövningar som gör dig rörligare, släpper på spänningar och påverkar dig även mentalt. Lugnar och stillar sinnet. MediYogan kan även utföras på stol. Det drivs ständigt forskning på MediYoga och den används på större sjukhus som Danderyds, Karoliska mfl. Även på flera vårdenheter över hela landet i rehabilitering av ryggproblem, hjärtkärlsjukdomar och stress. Där det gett gott resultat. Ett pass hos mig ligger på 75 min Vi startar 23/1 till 29/3 med uppehåll vecka 9, sportlov. 9 ggr / 1080 kr Går också att lösa Klippkort på 5- eller 10 ggr. Har även yogapass på tisdagar 9.30, torsdagar 8.30 samt 17.00. Det går bra att byta mellan passen i mån av plats. Begränsat antal platser! Föranmälan krävs! linda.andersson@live.com 073-691 76 71 eller här på Facebook :)

facebook.com

MediYoga är en yogaform som kommer från Kundaliniyogan. Här jobbar vi med fokus på andning i alla övningar. Det är mjuka yogaövningar som gör dig rörligare, släpper på spänningar och påverkar dig även mentalt. Lugnar och stillar sinnet. MediYogan kan även utföras på stol. Det drivs ständigt forskning på MediYoga och den används på större sjukhus som Danderyds, Karoliska mfl. Även på flera vårdenheter över hela landet i rehabilitering av ryggproblem, hjärtkärlsjukdomar och stress. Där det gett gott resultat. Ett pass hos mig ligger på 75 min Vi startar 23/1 till 29/3 med uppehåll vecka 9, sportlov. 9 ggr / 1080 kr Går också att lösa Klippkort på 5- eller 10 ggr. Har även yogapass på tisdagar 18.30, torsdagar 8.30 samt 17.00. Det går bra att byta mellan passen i mån av plats. Begränsat antal platser! Föranmälan krävs! linda.andersson@live.com 073-691 76 71 eller här på Facebook :)

facebook.com

facebook.com

Quiz