Top Local Places

Kringdata AB

Godsvägen 10, Mora, Sweden
Computer Company

Description

ad

Företaget arbetar med bredbandsutbyggnad i alla dess olika former och utför uppdrag i hela norden. Kringdata skall erbjuda infrastrukturägare, fastighetsägare och bredbandsmarknadens olika aktörer kostnadseffektiva entreprenadtjänster för utbyggnad, installation, drift och underhåll av fiberoptiska nät grundat på erfarenhet, kompetens och kvalitet. Genom att ha ett personligt engagemang för våra kunders nät når vi en ledande position på marknaden.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kringdata är ett Robust fiber certifierat företag och idag tar vi nästa steg med personlig certifiering av ett 50-tal tekniker. #Incert #Robustfiber

facebook.com

Kringdata på turné och tittar på jobb åt större operatörer i Uppland. Mindre med snö här!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Kringdata på en stark sjätte plats, tack DI för att ni uppmärksammat oss!

facebook.com

Kringdata har tecknat entreprenadavtal med Akea AB om omfattande fiberutbyggnad i Sälenfjällen, i Malung - Sälens kommun. Projektets första etapp omfattar ca 1550st HP och ca 500st HC samt ett hundratal bostadsrättsföreningar. Arbetet består av projektering, komplett stambyggnation, kompletta kundinstallationer, stationsutbyggnad enligt stort byggsätt samt dokumentation. Målet är att Telias kunder i den första etappen ska vara anslutna redan under hösten/vintern 2017.

facebook.com

Kringdata har tecknat totalentreprenadavtal med Zitius om fiberutbyggnad i Björbo och Dala Floda i Gagnefs kommun. Projekten kommer att omfatta fibernätsutbyggnad i både glesbygd och tätort och fibernätet sträcker sig över 60 km och 550st anslutningar. Ordervärdet är på ca 20 MSek. Målet är att kunder i Björbo tätort redan under hösten/vintern 2017 ska kunna koppla upp sig via det nybyggda fibernätet som färdigställs under 2018-2019.

facebook.com

Kringdata har tecknat totalentrepenörsavtal med OX2 Construction AB om byggnation av komplett kommunikationsnät för Högkölens vindpark strax utanför Ljusdal i Hälsingland, Gävleborgs län. Uppdraget omfattar materialleveranser, projektering, nätdesign, förläggning av fiberkabel, byggnation av områdesnät, fiberarbete och inkoppling av Vestas turbiner samt slutdokumentation för anläggningen.

facebook.com

Kringdata har tecknat totalentreprenadavtal med Zitius om fiberutbyggnad i Jättendal och Harmånger, i Nordanstigs kommun. Projekten kommer att omfatta fibernätsutbyggnad i både glesbygd och tätort och fibernätet sträcker sig över 220 km. Ordervärdet är på ca 45 MSek. Dessutom kommer Kringdata att utföra alla fiberarbeten i Gnarp som är grannprojektet i samma kommun. Även detta projekt ägs av Zitius men där är Jämtfiber totalentreprenör. Detta projekt är redan igång och fibernätet sträcker sig ca 160 km. Ordervärdet är på ca 10 MSek. Målet är att kunder redan under hösten/vintern 2017 ska kunna koppla upp sig via det nybyggda nätet som färdigställs under 2018-2019.

facebook.com

facebook.com

Quiz