Top Local Places

Aktiv Kvinna Erikslust

Köpenhamnsvägen 49 , Malmö, Sweden
Sports/recreation/activities

Description

ad

En träningsstudio för kvinnor med härlig gemenskap. Gratis provträning. Vi öppnar dörren för alla kvinnor som aldrig har tränat tidigare eller för dem som vill träna i en miljö där det finns personal som motiverar och är med dem på vägen till att nå eller förbättra sina resultat och mål.

Eftersom vi kvinnor prioriterar alla andra före oss själva så är expressträningskonceptet svaret. På 30 minuter går man igenom kroppen med en träning som är så lätt eller svår som just du vill ha den.

Framför allt så har vi Roligt!! =)

VI FÅR KVINNOR ATT MÅ RIKTIGT BRA!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Tryckfelsnisse har varit framme och rört till det i datumen. Följande datum är för seniorträningen är korrekta: 16/2, 1/3, 15/3, 29/3, 12/4, 26/4, 10/5 och 24/5. Välkomna!

facebook.com

Informationsträff i studion resor till Kalabrien 6/2! Amnäl dig och din respektive/vän/väninna på listan i studion eller via mail. Välkomna!

facebook.com

Photos from Aktiv Kvinna Erikslust's post

Nyhet! Nu kan du boka ansiktsbehandling, massage, färgning av bryn och fransar, trådplockning, vaxning mm via knappen "Boka en behandling" på vår hemsida, eller gå in på Boka direkt och sök efter Aktiv Kvinna. Där hittar du Necmiyes behandlingar.

Photos from Aktiv Kvinna Erikslust's post
facebook.com

Timeline Photos

Vintererbjudande! Du som medlem får ge bort en månad gratis träning till en eller flera väninnor. Gäller fram till den 28 februari 2016.

Timeline Photos
facebook.com

Nu kör vi igång igen med seniorgympa för våra medlemmar, med start tisdagen den 2/2 kl 15.00. Som tidigare, anmäl dig i studion. Antalet deltagare 10 stycken – först till kvarn! Följande datum är inbokade: 16/2, 1/3, 15/3, 30/3, 12/4, 26/4, 10/5 och 24/5. Välkomna!

facebook.com

Quiz

NEAR Aktiv Kvinna Erikslust