Top Local Places

Urbana Studenter

Östra Varvsgatan 11 A, Malmö, Sweden
Non-profit organization

Description

ad

Urbana Studenter, US är en ideell förening vid Malmö högskola som riktar sig mot studenterna vid institutionen Urbana studier. Urbana Studenter, US är en ideell förening vid Malmö högskola som riktar sig mot studenterna vid institutionen Urbana studier. Föreningen startades våren 2011 med ambitionen att skapa en bättre gemenskap bland föreningens medlemmar samt skapa en bättre kontakt mellan studenterna och arbetsmarknaden.

Urbana Studenter anordnar föreläsningar, studiebesök, workshops, sportevenemang samt fester och andra evenemang/aktiviteter som gynnar studenterna.

Till våra större evenemang/aktiviteter hör inspark, examensfest samt Bokorridoren, vilken är en årlig mässa vid Malmö Högskola.

Vi har idag ett samarbete med Heleneholms Slott Restaurang & Pensionat, där vi arrangerar sittningar och fester.

Vi har även idag ett samarbete med 360 Sportbar & Grill - Malmö, där studenterna erhåller rabbaterade priser.

Under våren 2015 arrangerade Urbana Studenter för första gången en skidresa till alperna, något vi hoppas kunna göra även 2016.

Vid frågor eller funderingar var vänlig att kontakta någon i Styrelsen, Eller maila till oss på: info@urbanastudenter.se

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Kryssa för Spooky Halloween i kalendern den 29e oktober! Mer info kommer inom snart!

Timeline Photos
facebook.com

SE V04 VT Urbana Studenter

ENDAST 11 PLATSER KVAR TILL SKIDRESAN! Nu är det sista chansen att övertala den där kompisen som inte kan bestämma sig, för det finns i dagsläget ENDAST 11 PLATSER KVAR TILL SKIDRESAN! OBS: Du behöver inte vara student för att få åka med oss! BOKA HÄR: WWW.NORTLANDER.SE/URBANASTUDENTER Stockholms Universitet, Göteborgs Universitet, Campus Helsingborg, Högskolan Kristianstad och Urbana Studenter åker till Val Thorens samma vecka. Behöver vi säga något mer om att denna resan kommer att spåra totalt… I ÅR IGEN?!

facebook.com

Grönveckan 2016

Tack alla för en fantastisk vecka! Tagga gärna era vänner i bilderna.

Grönveckan 2016
facebook.com

Urbana Studenter's cover photo

Urbana Studenter's cover photo
facebook.com

INFORMATION TILL ER SOM SKALL PÅ SITTNINGEN SAMT EFTERSLÄPPET IKVÄLL. SITTNINGEN -Minglet kommer börja 18.30 på Hipp, det är ytterst viktigt att samtliga kommer då för att vi skall hålla tidsschemat. -VIKTIGT att ni har med kontanter för att de kan ha problem med den trådlösa kortterminalen så är det bäst om alla säkrar upp sig med kontanter så att vi inte går med torr strupe under kvällen. Detta gäller endast under sittningen. EFTERSLÄPP -Eftersläppet kommer börja 21.30 och entrén ingår i era silvriga band som ni har köpt, för er som inte köpt band än så kommer ni kunna köpa eftersläpp i dörren och det kostar 100 kr. -För att komma in i vår abonnerade del måste ni komma innan 23.00 då Entrén har ett uppehåll mellan 23:00 och 23:30 då de öppnar upp för allmänheten 23:30 och stänger långt in på småtimmarna. Då vet vi ju hur vi i vanlig ordning stänger klubben - med lite skönsång :)

facebook.com

Om det är någon som kan fixa ett nav eller två på rönnen imorgon så kontakta styrelsemedlemarna!

facebook.com

Urbana Studenters skidresa 2017!

Urbana Studenters skidresa 2017!
facebook.com

"104 % av alla som har ett Facebook-konto har även Instagram" - Håkan Juholt Så kom igen nu! Följ oss på Instagram: urbanastudenter Där kommer vi uppdatera cirka 86% av vaken tid kommande vecka. Må bäst!

facebook.com

Glöm inte att följa oss på Instagram! Där heter vi: urbanastudenter Må bäst!

facebook.com

Urbana Studenter's cover photo

Urbana Studenter's cover photo
facebook.com

Urbana Studenter

facebook.com

VÄLKOMNA ALLA NYA STUDENTER TILL MALMÖ HÖGSKOLA! Urbana Studenter och styrelsen vill passa på att önska alla nya studenter välkomna till det nya läsåret och årets inspark, Grönveckan 2016! Den officiella facebookgruppen för nollningen är nu online, ''GRÖNVECKAN URBANA STUDENTER 2016'' - gå med och bjud in andra nya Urbana Studenter om du känner några! De Urbana programmen är: Transport Management IT & Ekonomi Fastighetsföretagande Fastighetsförmedling Arkitektur, visualisering & kommunikation Miljövetarprogrammet Stadsbyggnad, stadsutveckling & planering Vi har arbetat hårt under flera månader nu och kan med stolthet avslöja årets sponsorer för nollningen! Huvudsponsor: BJURFORS. Resterande sponsorer: NJIE. CROISETTE REAL ESTATE PARTNER. HIPP. ÖRESUNDSGRUPPEN. M-SHOP. FITNESS 24/7. Fler på ingång! På grund av dessa sponsorer kan vi år satsa extra mycket på nollningen och göra den till den bästa hittills! Urbana Studenters nollning börjar redan första dagen i skolan, den 29/8, så kom förberedda med eventuella ombyten, fixa sovplats etc. Faddrarna för respektive Urbana Program kommer under er introduktion att komma ut till klassen för att ge er vidare information om nollningen! Alla klasser har dessutom vars en Facebook-grupp där mycket information kommer att delas under veckan. Vi väntar för närvarande på namnlistor från skolan för att kunna bjuda in samtliga studenter till dessa men är du ny och söker på ditt program tillsammans med ''HT-2016'' bör du hitta det och kan då gå med direkt! Om inte, så kommer inbjudan snarast! Vi har även en Instagram som kommer att uppdateras FLITIGT under veckan. Den heter "urbanastudenter" - in och följ! Vi ses den 29:e! /Styrelsen, Urbana Studenter

facebook.com

Quiz

NEAR Urbana Studenter