Top Local Places

Web Designers UF

Södra Neptunigatan 8, Malmö, Sweden
Computers/technology

Description

ad

Web Designers UF arbetar med att designa hemsidor åt småföretag. Målet är att skapa en realistiskt och lönsam verksamhet med visioner & långsiktiga mål.   Affärsidé:
Visionen för Web designers UF är att skapa ett realistiskt, hållbart och nytänkande UF-företag. Vi inser att det finns ett stort behov av simpla, funktionella och väldesignade hemsidor från mindre företag såsom restauranger, solarium och klädbutiker. Därför tog vi initiativet att nå ut till denna målgrupp med våra baskunskaper i webbdesign. Idag når vi ut till mindre företag genom face-to-face marknadsföring och en högt konkurrenskraftig prissättning ser till att alla företag får chansen till att både visa upp sig och sälja produkter på webben, med sin egen hemsida eller webbutik.

Tjänsten:
Då få har den unika kunskapen angående hur man skapar en egen hemsida erbjuder Web designers UF inte bara en hemsida med personlig design, utan även kontakt av webbhotell och initial administrering, något som kan vara avskräckande för många kunder. Vi erbjuder kunderna följande: En hemsida eller webbutik för 4000 kronor respektive 5000 kronor (ink. moms) inom två veckor. Vi når ut till kunden och ber om all nödvändig information, tar bilder och frågar om speciella personliga önskemål om design. Sedan registrerar vi en domän med e- postadresser samt simpel administrering och slutligen skapar vi en hemsida eller webbutik som kunden själv kan administrera i framtiden. Allt kunden behöver tar vi hand om så att de utan ansträngning får en egen hemsida eller webbutik. Tidigare har det varit mycket tidskrävande att skapa snygga hemsidor, men vi kan idag med hjälp av program som Wordpress och Tictail skapa hemsidor på under två timmar för 480 kronor (+ 12 kronor i månaden efter första året). Detta innebär att vi får en avkastning på 88% respektive 91,4% för cirka fyra timmars arbete per kund. Genom detta blir vi lönsamma vilket i sin tur motiverar oss till att fortsätta arbeta och lägga ner tid på vårt företag. Vi presenterar tjänsten för kunder som ett "Allt-i-ett-packet" där kunden inte behöver oroa sig för sina kunskaper inom IT eller dolda avgifter hos webbhotell. Allt som krävs från kunden är att kunna besvara tolv frågor, ge önskemål om design och vi skapar en hemsida, e-postadresser samt statistikövervakning som de själva kan administrera när vi är klara.


Prissättning:
Det var uppenbart att vi inte kunde erbjuda lika mycket som stora webbyråer som på heltid arbetar med att skapa hemsidor för stora företag med stort tillgängligt kapital. Skillnaden är dock att dessa byråer inte inriktar sig till mindre företag. Vi kunde utan problem nå ut till vår målgrupp genom att besöka deras verksamhet och presentera oss men insåg att små pizzerior och andra mindre företag inte omsätter tillräckligt för att spendera omkring 15 000 kronor på en hemsida. Samtidigt förstod vi att det vår målgrupp efterfrågade, inte var en avancerad eller extravagant hemsida eller webbutik, utan snarare ett simpelt sätt att nå ut till sina kunder. Efter att ha arbetat i ett halvår har vi insett att en prissättning på 4 000 kronor respektive 5000 kronor, precis som vi anade, inte bara skapar ett starkt intresse bland vår målgrupp utan även ger alla företag, stora som små, möjligheten att få en egen simpel, funktionell och väldesignad hemsida eller webbutik.

Kvalité och service:
För att säkerställa att tjänsten når upp till kundens förväntningar har vi förutom en egen hemsida med information om tjänsten, även två exempelhemsidor. En hemsida skapad i Wordpress för kunder som restauranger och frisörsalonger (exempelpizzeria.wordpress.com), samt en fungerande webbutik skapad med hjälp av Tictail (...). För att vara extra säkra ger vi kunden chans att kommentera den färdiga hemsidan eller webbutiken innan vi lämnar över all information. Då vi arbetar med simpla hemsidor och webbutiker är det möjligt för oss att ge potentiella kunder en bra bild av vad vi erbjuder och vad en egen hemsida eller webbutik skulle betyda för dem. För till exempel en pizzeria förklarar vi hur de får extra publicitet i form av närvaro på nätet och för en butik kan vi visa hur deras kunder genom ett fåtal knapptryck utan ansträngning handla från dem på nätet.

CONTACT

Quiz

NEAR Web Designers UF

Florera

Malmö, Sweden
Local Business