Top Local Places

New Hair Clinic

Skiffervägen 92, Lund, Sweden
Health/beauty

Description

ad

Hårtransplantationer sedan 1992 New hair clinic har sedan starten 1992 arbetat med hårtransplantationer som ger våra patienter håret tillbaka på riktigt.

Inte konstgjort hår, inte någon annans hår, utan eget hår som fortsätter att växa livet ut.

Under dessa år har vi inte bara blivit skickligare på att utföra hårtransplantationer. Vi har också lärt oss ”psykologin” kring hår, inte minst tack vare våra patienter. Vi vet att hårtransplantationer inte handlar om lyx eller fåfänga.

New Hair Cinic arbetar med alla behandlingsmetoder och hittar den lösning som passar dina förutsättningar bäst. Vi arbetar med sofistikerad teknik, och håller oss ständigt uppdaterade.

New Hair Clinic är medlem är ISHRS - www.ishrs.org

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Fredag den 13:e och helgen står för dörren! Som vanligt når ni oss på tel, e-mail samt chatten som finns på vår hemsida, under hela helgen. Bor du i Göteborgstrakten finns vi i centrala Göteborg den 20-21 maj för kostnadsfria konsultationer. Välkommen med din bokning, info@newhairclinic.se eller 046-143280. Trevlig helg önskar vi på NHC!

facebook.com

Olympe de Gouges – ett hårresande öde - New Hair Clinic

Dr Ingers senaste blogginlägg!

facebook.com

Träffa dr Mats Ingers för en kostnadsfri konsultation i Göteborg den 20-21 maj. Boka din tid på info@newhairclinic.se eller 046-143280.

facebook.com

Välkommen till en ny vecka på New Hair Clinic! Vi har fantastiskt fint väder i Lund och en fullmatad vecka framför oss på kliniken. Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss. lund@newhairclinic.se 046-143280 sthlm@newhairclinic.se 08-322800

facebook.com

New Hair Clinic

Kika gärna in på vår nya hemsida! www.newhairclinic.se

facebook.com

Kostnadsfri konsultation med dr Mats Ingers i Stockholm! Träffa dr Mats Ingers för en kostnadsfri konsultation i Stockholm den 6-7 maj. Tillsammans går ni igenom dina förutsättningar inför en hårtransplantation hos oss. Boka din tid på info@newhairclinic.se eller 046-143280

facebook.com

Dags för en ny vecka på New Hair Clinic! Vill du veta mer om hårtransplantation och hur vi kan hjälpa dig? Boka en kostnadsfri konsultation så går vi igenom dina förutsättningar inför en hårtransplantation. Du kan boka tid för konsultation i Lund, Stockholm eller Göteborg. Lund och Göteborg: lund@newhairclinic.se eller 046-143280 Stockholm: sthlm@newhairclinic.se eller 0709-595411 Under april och maj erbjuder vi 20% rabatt på våra ordinarie priser på hårtransplantationer.

facebook.com

Under april och maj erbjuder vi 20% rabatt på våra ordinarie priser på hårtransplantationer. Boka en kostnadsfri konsultation på vår klinik i Lund, lund@newhairclinic.se eller 046-143280 eller i Stockholm, sthlm@newhairclinic.se 0709-595411. Välkommen med din bokning!

facebook.com

Även i Jyväskylä gör sig omvärlden påmind | New Hair Clinic

facebook.com

Vi på New Hair Clinic önskar er en trevlig helg! Boka en kostnadsfri konsultation på vår klinik i Lund, lund@newhairclinic.se eller 046-143280 eller i Stockholm, sthlm@newhairclinic.se 0709-595411. Under april och maj erbjuder vi 20% rabatt på våra ordinarie priser på hårtransplantationer. Välkommen med din bokning!

facebook.com

17 grader i Malmö | New Hair Clinic

Nytt blogginlägg på hemsidan!

facebook.com

Boka en kostnadsfri konsultation i Stockholm, sthlm@newhairclinic.se 0709-595411 eller i Lund, lund@newhairclinic.se 046-143280. Under april och maj erbjuder vi 20% rabatt på våra ordinarie priser på hårtransplantationer som utförs under april/maj 2016!

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

jennysjorinormsjöstjärna,hjälp,fishy,brittlestarfish,ophiuroidea

Liten har blivit större..undrar om den snart klättrar ut ur akvariet😱🐙 #ormsjöstjärna#brittlestarfish#ophiuroidea#fishy#hjälp

ormsjöstjärna,hjälp,fishy,brittlestarfish,ophiuroidea
@jennysjorin, instagram.com

jennysjorinjackrussellterrier,arbetskraft,gratis,cindy

En terrier som hjälper mig att fylla på papper i kopiatorn är bra att ha👍🏻 #jackrussellterrier#cindy#gratis#arbetskraft

jackrussellterrier,arbetskraft,gratis,cindy
@jennysjorin, instagram.com

jennysjorinpåjobb,torsdag,pannkakor,firarpannkakansdagnärvivill

Som ett proffs👌🏻 #pannkakor#påjobb#torsdag#firarpannkakansdagnärvivill @hannablomdell

påjobb,torsdag,pannkakor,firarpannkakansdagnärvivill
@jennysjorin, instagram.com

Quiz

NEAR New Hair Clinic