Top Local Places

Götabiblioteken

Östgötagatan 5, Linköping, Sweden
Library
advertisement

Description

ad

Ladda ner, lyssna, låna! Nu finns det mer att välja på. Götabiblioteken är ett gemensamt biblioteksdatasystem för de 13 kommunerna i Östergötland och Tranås.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Bibliotekschefen Thomas C Ericsson i Kinda skriver dikt på ackord. #Kindabibliotek

facebook.com

facebook.com

På varje huvudbibliotek i Östergötland kan du prova hur det är att lyssna till taldagstidning. Taldagstidning och talböcker är en möjlighet för dig som har någon form av läsnedsättning att ändå ta del av tidningar och böcker.

facebook.com

Med tanke på att Stockholms feministiska filmfestival börjar idag, så slår vi ett slag för genren Feministisk filmfasta på Cineasterna. För åtta år sedan startade journalisten och filmkritikern Wanda Bendjelloul bloggen Feministisk Filmfasta. Här kan du hitta en utmärkt lista på över tusen kvinnliga regissörer och deras filmer. http://filmfasta.blogspot.se/

facebook.com

Sommarläger för barn och unga! I sommar anordnar Regionbiblioteket och Götabiblioteken två sommarläger för barn och unga: Läs- och skrivläger på Lunnevads folkhögskola 18-20/6 och Rid- och tecknarläger på Smedstads ridsportcenter 30/7-1/8. Ansök senast 15 april. Blankett finns på biblioteket och på www.gotabiblioteken.se. Hör av dig med eventuella frågor till ingrid.loeld.rasch@regionostergotland.se, 010-103 93 15.

facebook.com

Missa inte Jörn Donner på Linköpings stadsbibliotek ikväll!

facebook.com

facebook.com

Grattis Amanda Brämerson!

facebook.com

Under jul och nyår har Götabiblioteken begränsade öppettider: https://www.gotabiblioteken.se/web/gotabiblioteken/oppet God jul och gott nytt år önskar Götabiblioteken! (Foto: https://www.flickr.com/photos/vantaankaupunginkirjasto/)

facebook.com

Nu öppnar #tellus2017 Götabiblioteken finns vid bord 16!

facebook.com

Finland 100 år firas på Linköpings stadsbibliotek med bl.a. finländska konstverk och konsthantverk och en utställning med skönlitterära böcker av finländska författare och fackböcker. Personal från stadsbiblioteket berättar om några intressanta finländska böcker. När? Onsdagen den 6/12, kl. 16.00. Välkommen!

facebook.com

Välkommen till Norrköpings stadsbibliotek måndagen den 20 november, kl. 18.00. Augustprisnominerade författaren Jörgen Gassilewski, aktuell med romanen ”Hastigheten”, samtalar med litteraturforskarna Solveig Daugaard, Linköpings universitet samt Evelina Stenbeck, Lunds universitet. Foto: Caroline Andersson.

facebook.com

Recommended Before and After transformation