Top Local Places

Lidköpings Golfklubb

Truve, Lidköping, Sweden
Stadium, Arena & Sports Venue

Description

ad

Lidköpings Golfklubb välkomnar dig till spel på en vacker och välskött parkbana invidVänerns strand. Här är det lätt att gå och omväxlande att spela. Banan håller hög klass med greener bland västergötlands bästa!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Säsongens sista vecka med lunch är denna veckan, efter söndag stänger restaurangen för denna säsong meddelar vår Krögare Roger Kron. Vi vill passa på att tacka krögaren och kocken Jonas för en säsong fylld med god mat, bra bemötande och fantastisk service. Vi ses nästa säsong!

facebook.com

Hösten är här och golfbanan är i jättefint skick. Passa på att bjuda hit dina nära och kära för en golfrunda. Från och med 3/10 erbjuder vi greenfee för endast 200 kr på vardagar och 250 kr på helger, detta gäller även fullvärdiga medlemmar i VGF-klubbar. Golfhäftet - 175 kr! Varmt välkomna till Lidköpings Golfklubb!

facebook.com

Har du anmält dig till klubbresan 2018? 6 dagars obegränsad golf på två toppenbanor och all inclusive på hotellet. Visst låter det underbart? Anmäler du dig innan 30:e september(IMORGON!) så får du dessutom 500 kr rabatt på resan. Tagga någon du vill åka med! Mer info om datum, anmälan och priser under www.lidkopingsgk.se/klubbresan

facebook.com

1226 är det antalet totala deltagartillfällen som seniorgolfarna haft på sina tävlingar under årets gång. Igår tisdag hade de sin avslutning för året och då deltog 78 spelare. Under våren och höstens 16 tävlingstillfällen har de alltså snittat ca. 77 spelare per tävling vilket givetvis är otroligt bra. De har varit iväg på en höstresa till Hooks och spelat klubbmatcher mot både Kobergs GK och Ekarnas GK. Vad vore vi utan våra seniorer. Tack för i år!

facebook.com

Joakim blev Mästarnas mästare! I söndags spelades tävlingen Din Fritids Mästarmöte där alla som vunnit en tävling under årets gång ställdes mot varandra i en mästarklass. Joakim Demegård var mest på tårna och vann på vassa 67 slag netto och blev därmed Mästarnas mästare. I den öppna klassen vann Melker Handfast med fina 68 slag netto. Med andra ord så var det juniorerna som dominerade förstaplatserna! Stort grattis till vinnarna och bra jobbat resten av deltagarna! Tack till Din Fritid för fint arrangemang. Mer resultat på www.lidkopingsgk.se

facebook.com

HIO av 12-åriga Leo Gallus! På 2:an stod flaggan lite skymd bakom greenbunkern och snacka om överraskning när Leo kom fram till hål och insåg att han hade gjort HIO! Stort grattis säger vi!

facebook.com

Vi gratulerar Billy Dahl som gjorde Hole In One på 9:e hålet idag på eftermiddagen! Noterbart är att Billy har spelat golf sedan 1973 men aldrig tidigare lyckats göra HIO. Därför känndes det ännu bättre nu när äntligen blev av. Grattis Billy!

facebook.com

I söndags spelade ett härligt gäng juniorer SEB tävlingen, som en avslutningstävling på säsongen. Det var växlande sol och regn men alla kämpade på väl och några gjorde fantastiska resultat. Bra jobbat allihop!

facebook.com

Hasse Svensson och Ulf Toreborg visade sig vara i strålande form under söndagens greensometävling Klubbreseslaget. Med sina 66,2 slag netto vann de över tvåorna Samuel Ljungkvist/Joakim Unger på 68,2 slag netto. Mikael och Ulla Ekdén tog tredjeplatsen, även dem på 68,2 slag netto, men med ett sämre slag-hcp. Den lyckliga vinnaren av ett presentkort på JA Travel blev Kennet Torstensson! Tack till JA Travel för ett fint arrangemang och stort grattis till vinnarna! Bra kämpat resten av startfältet! För att läsa mer om klubbresan 2018, klicka in på länken: www.lidkopingsgk.se/klubbresan

facebook.com

Vanligtvis ser vi våra banarbetare ute på en av våra maskiner på banan, men imorgon tävlar Andreas Wernersson i STCC:s finaltävling på Mantorp Park. Racen sänds på både SVT Play och SVT 2 från kl 11.00. Vi önskar Andreas och hans team Lestrup Racing ett stort lycka till! Läs mer om finaltävlingen på www.stcc.se

facebook.com

Tävlingen Lösa Förbindelser spelades i helgen där 47 par deltog och konkurrensen var stenhård. I A-Klassen hamnade båda paren Lisa Slusne/Fredrik Dahlgren och Roger Andersson/Ann-Christin Augustsson på 66 slag netto. Med bättre spel-HCP vann Lisa och Fredrik. I B-Klassen glänste däremot Eva Ehn/Joakim Zeybrant med en vinnarscore på 63 slag netto, 3 slag före Sonia Nyblom/Torsten Lundin på 66 slag netto. Stort tack till damkommittén som skötte sig galant som tävlingsledare och tack till sponsorerna. Grattis till alla vinnare! Mer resultat finns www.lidkopingsgk.se.

facebook.com

Krögarn konstaterar att golfterminalen är igång igen och rullar som den ska. 😊👍

facebook.com

Quiz

NEAR Lidköpings Golfklubb