Top Local Places

M3 Gym

Värdshusvägen 11, Lidingö, Sweden
Sports/recreation/activities

Description

ad

Mötas - Motionera - Må bra
Äntligen! Nybyggt träningscenter på Gåshaga/Lidingö. Vi erbjuder all sorts träning
"Någonting för alla"
Det spelar ingen roll om du är motionär eller elit, ung eller gammal, vill träna ensam eller i grupp, styrka, kondition eller balans och rörlighet. Låt någon i vår personal som tillhör de mest kompetenta i branschen ta hand om dig och vägleda dig att komma i gång i våra fräscha och funktionella lokaler.
Miljön är skapad för att din träningsupplevelse ska bli så bra och inspirerande som möjligt.

Vi erbjuder:
Personlig träning
Gruppträning
Behandlingar
Milon
Utomhusträning
Barnklasser och barnpassning.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Kära yogisar på M3, på torsdagsyogan kl 19.45-21.00 drar vi från och med ikväll upp tempot något. Ni som har suttit på en stol hela veckan, välkomna att sträcka och flöda i kroppen för att mot slutet varva ned till några yin-poser och en skön savasana 🕉 Välkommen till torsdags-feeling, namaste / Theresé

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

SE HIT, Ändring av schemat! Nästa vecka kör vi igång med ytterligare ett cirkel pass på morgonen, Daniela kommer köra med alla Er som älskar träna tidigt med start fredagen den 7/10 kl 06.30 Varmt välkomna !

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nu är det din tur. Unna dig en riktigt hälsosam höst! Vi hjälper dig att komma i ditt livs form – och behålla den. Hör av dig så berättar vi mer och bjuder på en gratis hälsocheck. Maila mette@m3gym.se.

Timeline Photos
facebook.com

5 snabba om fördelar med Stark Mamma pass måndagar kl 14.30-15.15 1. Fokus ligger på de djupa magmusklerna och den sk djupa cylindern 2. Rehab för att återfå ett välfungerande core 3. Passar även dig som är gravid eller fick barn många år sedan 4. Forskning visar att rätt träning är en viktig del av rehab vid bl a diastas ( magdelning ) 5. Har du en mage som putar ut eller är mjuk runt naveln? Då passar denna klass dig! Välkomna!!! #starkinifrån #starkmamma

facebook.com

Timeline Photos

Varför ska du bli Itrimmedlem? Här får du ditt team där du står i centrum och får det just du behöver inom mat, träning och motivation för att komma dit du vill. Kontakta mette@m3gym.se för att få ditt team redan idag!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vilken fantastisk energi man får av träning! Här har vi en bild från dagens seniorgympa på ett gäng stjärnor med energi i världsklass. Ni rockar! /Daniela

Timeline Photos
facebook.com

BODYBALANCE

Idag Onsdag släpper Jenni höstreleasen, dvs ny koreografi av BODYBALANCE, Ta med Er ett gott humör och gärna en vän också för prova-på, det lovas mycket rörlighet i mjuka, följsamma och fokuserade flöden ! Se bifogad film!

facebook.com

SE HIT! Ändring av schemat, från och med denna vecka kör vi senior passet på onsdagar istället för torsdagar samma tid kl 10.30! När Reneé är på besök får ni dessutom köra en extra klass på torsdagar samma tid! Ju mer desto bättre, NU KÖR VI!

facebook.com

Stark Mamma tips: Detta är en tuff övning för magen och inget jag rekommenderar till nyblivna mammor. Denna mamma har jobbat mycket bra med sina rehab övningar och kan nu gå vidare i sin progression - bra jobbat!!!! Det som är viktigt att tänka på: * full kontroll på magen - den får inte bukta ut. Om magen buktar ut innebär det att övningen är för tuff ( du kan inte hålla emot det sk buktrycket ) * ländryggen ska behålla sin naturliga kurvatur. Den ska varken tryckas ner mot golvet eller öka svanken. * görs övningen för snabbt är det lätt att du kopplar in de ytliga musklerna och kommer inte åt de djupa. Hoppas vi ses imorgon på Stark Mamma pass kl 14.30 💪🏼 Mary-Lou Leg naprapat

Stark Mamma tips:

Detta är en tuff övning för magen och inget jag rekommenderar till nyblivna mammor. Denna mamma har jobbat mycket bra med sina rehab övningar och kan nu gå vidare i sin progression - bra jobbat!!!! 

Det som är viktigt att tänka på:

* full kontroll på magen - den får inte bukta ut. Om magen buktar ut innebär det att övningen är för tuff ( du kan inte hålla emot det sk buktrycket ) 

* ländryggen ska behålla sin naturliga kurvatur. Den ska varken tryckas ner mot golvet eller öka svanken. 

* görs övningen för snabbt är det lätt att du kopplar in de ytliga musklerna och kommer inte åt de djupa.

Hoppas vi ses imorgon på Stark Mamma pass kl 14.30 💪🏼

Mary-Lou
Leg naprapat
facebook.com

Timeline Photos

Tips till dig som är gravid! Graviditeten är en fantastiskt tid men som kan vara överväldigande fysisk och mentalt. Vi kan alla vara överens om att träning för med sig en massa positiva saker men det finns några saker du bör tänka på: 1. Ökad töjbarhet i samtliga kroppens ligament och brosk. Detta är viktigt att t hänsyn till vid t ex löpning och styrketräning 2. Vid träning ska bäckenet belastas jämt som vid t ex knäböj 3. I takt med att bebisen växer töjs magmusklerna och bindväv ut, detta innebär att mot slutet av graviditet har alla en magdelning sk diastas. Eftersom detta innebär sämre funktion hos musklerna ska tyngre belastning undvikas. Fokusera på lätt aktivering av kroppens muskler och framförallt bäckenbotten Njut av denna underbara tid!!! Tips: även gravida är välkomna på Stark Mamma måndagar kl 14.30 ☀️ Mary-Lou leg naprapat

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Kära medlemmar! Nu är det din tur. Unna dig en riktigt hälsosam höst! Vi hjälper dig att komma i ditt livs form – och behålla den. Hör av dig så berättar vi mer och bjuder på en gratis hälsocheck. Maila mette@m3gym.se

Timeline Photos
facebook.com

Veckans Stark Mamma Bäckenlyft eller Hip Thrusters Detta är också en bra övning att börja med och ger bra kontakt även med bäckenbotten. En härlig övning för att få kontakt med de djupa magmusklerna och sätet. Tänk på att ha kontroll i hela rörelser - och kontakt med djupa magen ( den ska inte tryckas ut under rörelsen och revbenen ska inte dras ner mot magen ) Gör så många du kan alt gör ett visst antal under t ex 30 sekunder. Progression på denna kommer längre fram. Tänk på att ha hälarna nära sätet och höftbrett mellan fötterna.

Veckans Stark Mamma

Bäckenlyft eller Hip Thrusters

Detta är också en bra övning att börja med och ger bra kontakt även med bäckenbotten.

En härlig övning för att få kontakt med de djupa magmusklerna och sätet. Tänk på att ha kontroll i hela rörelser - och kontakt med djupa magen ( den ska inte tryckas ut under rörelsen och revbenen ska inte dras ner mot magen ) Gör så många du kan alt gör ett visst antal under t ex 30 sekunder. 
Progression på denna kommer längre fram. 

Tänk på att ha hälarna nära sätet och höftbrett mellan fötterna.
facebook.com

Quiz

NEAR M3 Gym

Bodals Bollhall

Lidingö, Sweden
Gym/Physical Fitness Center