Top Local Places

Fitness24Seven

Döbelnsgatan 4A, Kristianstad, Sweden
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

Hos oss tränar du dygnet runt på över 200 gym med ett enda kort. Det kostar 229 kr i månaden och det är ingen bindningstid. Träna när du vill, var du vill på över 100 anläggningar!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

JOIN URBAN BOOTCAMP Äntligen sommar vilket betyder Urban Bootcamp. Vår unika utomhusträning passar dig som gillar att svettas i solen. Alla oavsett nivå kan vara med på passet som leds av våra personliga tränare. Vi möts utanför gymmet och tar oss sedan gemensamt till en park eller ett grönområde i närheten. Passet pågår i en timme och hålls en gång veckan – exakt datum och tid hittar du på hemsidan eller i appen! Urban Bootcamp är gratis och är öppet för både medlemmar och icke medlemmar. Så ta med en kompis och häng med oss ut 🏃🏼‍♂️

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

TONIGHT IS MEMBERS NIGHT 🤩 Idag kl 17-19 är det dags för medlemskväll på Fitness24Seven Kristianstad Lilla Torg. Sväng förbi, testa våra nya gruppträningspass och mingla tillsammans med oss. Hoppas vi ses där 🙌

Timeline Photos
facebook.com

SPREAD THE LOVE! Våra gruppträningspass kommer gå i kärlekens färger - röd och rosa. Vi har även ett fullspäckat schema för att sprida kärleken under Alla hjärtans dag den 14/2: 16:45-17:15 CXWORX-Fredrika 17:30-18:00 INDOOR CYCLING-Helena 17:30-18:15 SH´BAM-Andreas 18:20-19:20 BODYPUMP-Malin 19:30-20:00 SPRINT-Caroline 19:30-20:30 POWERYOGA-Åsa Utanför salen hittar ni speeddejting bord, bål & hallonhjärtan. Inte medlem? Inga problem! Kontakta oss för drop-in biljett. Vi syns på gymmet!

facebook.com

Timeline Photos

VI SÖKER PT TILL VÅRT GYM HÄSSLEHOLM CENTRUM! Vill du jobba i en inspirerande och givande miljö? Älskar du träning och att hjälpa människor? Har du en PT licens? Då är du välkommen till oss! Vi ger dig verktygen och möjligheterna att lyckas som Personlig Tränare. Skicka din ansökan till: dennis.andersson@f24s.com alternativt besök gymmet och lämna ditt CV till personalen. Läs mer om Hässleholm Centrum här>> https://se.fitness24seven.com/sv/vara-gym/hassleholm-centrum Vi syns på gymmet!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nu släpper vi Les Mills nya releaser! Vilken release ser du fram emot mest?

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

VÄLKOMMEN PÅ ÖPPET HUS DEN 22:E SEPTEMBER! Den 22:e september håller vi öppet hus på anläggningen mellan kl. 10-16. Alla är välkomna, såväl medlemmar som icke medlemmar. Under dagen håller vi följande gruppträningspass: 10:00-10:30 CX med Nadia och Laura 10:45-11:15 GRIT CARDIO med Sofie 11:30-12:00 GRIT STRENGHT med Sofie 12:15-12:45 BODYBALANCE med Åsa 13:00-13:30 SPRINT med Dreberg 13:45-14:15 BODYPUMP med Dreberg och Malin 14:30-15:00 ZUMBA med Kinga Kontakta receptionen för mer information. Varmt välkomna till oss på Kristianstad Lilla Torg!

Timeline Photos
facebook.com

TELEFONJOUR FUNGERAR IGEN! 👌🏼 Under gårdagen upplevde vi vissa tekniska problem men nu fungerar vår telefonjour precis som vanligt igen.

facebook.com

TELEFONJOUR TILLFÄLLIGT NERE ⚠️ Vi är ledsna att telefonjouren inte fungerar ikväll, detta på grund av tekniska fel. Vid akuta ärenden hänvisar vi som alltid till 112.

facebook.com

Timeline Photos

Just nu! Årskort på vårt gym för endast 1495 SEK (+startavgift 249 SEK). Kampanjen är giltig 26/3-9/4.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

I Skåne har vi hela 40 gym, varav 9 erbjuder gruppträning, 1 har en x-court, 23 har PT och nästan allihop har tjejgym. 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan med ett enda kort. Hitta ditt närmsta gym på vår hemsida https://se.fitness24seven.com/sv/vara-gym

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Who said working out is fun? Actually, we did. Oavsett om dina mål är stora eller små, eller något mitt emellan. Det är här det händer. Träna för endast 199 kr i månaden!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Det börjar bli dags att rösta fram din favorit! 😊❤️ Varje år tilldelas priset Årets Instruktör på Fitness24Seven till en gruppträningsinstruktör i varje region. Detta år vill vi ha hjälp av dig att nominera! Vem tycker du ska bli årets instruktör? Rösta senast 31 oktober på https://goo.gl/gom9Ga

Timeline Photos
facebook.com

Quiz