Top Local Places

Karlbergsskolan, Köping

Theodor Dahls gata 3, Köping, Sweden
Middle School

Description

ad

Karlbergsskolan är en 7-9-skola i Köping med ca 375 elever. Skolan är en 1-1 skola i Köpings östra delar, med närhet till natur och kultur. Skolan erbjuder musikprofil.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nu finns Karlbergsskolan även på Instagram! Följ oss gärna! :) https://www.instagram.com/karlbergsskolan/

facebook.com

På onsdag kväll genomförs en föreläsning med Clara Henry på teatern Forum. Föreläsningen vänder sig till ungdomar på högstadiet och gymnasie och på Kabbe har biljetter lottats ut bland eleverna. Kika vid expeditionen om just du vunnit!

facebook.com

Lika Olikas föräldraföreläsning som skulle varit ikväll blir tyvärr inställd på grund av för få anmälningar. Vi återkommer med nytt datum!

facebook.com

Efter 17 år som rektor på Karlbergsskolan lämnar Ragnar Larsson från och med sportlovet över rodret till Cecilia Binbach. Här tackar han för sin tid på skolan. https://koping.se/skolor/karlbergsskolan/nyheter/nyhetsarkiv/2018-02-20-ragnar-larsson-tackar-for-sin-tid-pa-karlbergsskolan.html

facebook.com

Nu kör vi på Karlbergsskolan igång arbetet med Lika Olika som är en utbildning för personal, elever samt vårdnadshavare i tolerans! :) Den 13 februari är det personalutbildning och den 22 februari är det dags för eleverna att ha en temadag. På kvällen den 22 februari håller Lika Olikas grundare Mary Juusela en föreläsning för alla vårdnadshavare kl. 18.30 i Karlbergsskolans studiehall. Anmälan görs till Martina Edberg via e-post: martina.edberg@koping.se, senast den 19 februari. Välkomna!

facebook.com

Finalen av Kabbes Mästerkock har idag under förmiddagen gått av stapeln. Vann gjorde Elin Pettersson och Max Jonsson Jokela i 8C! Grattis! Eleverna i åk 8 har haft ett tufft jobb under hemkunskapstimmarna för att ta sig till final. Idag gjorde finalisterna upp medan resten av klasskompisarna i åttan hade idrottsdag under förmiddagen. Efter att juryn fått säga sitt, stod till slut Elin Pettersson och Max Jonsson Jokela med sin goda marinerade fläskfilé och originella hasselbackspotatis, snyggt upplagt på tallriken, som vinnare av årets mästerkockstitel!

facebook.com

Idag fick åk 8 och åk 9 lyssna på Mia Börjessons föreläsning om självbild, självkänsla och självförtroende. Ikväll finns det möjlighet som vårdnadshavare att lyssna på Mia kl 18:00 på Forum. Föreläsningen handlar om hur vi kan coacha våra ungdomar.

facebook.com

Föreläsning med Mia Börjesson den 1 februari på Teater Forum! :)

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Nu är det dags för alla elever i årskurs 9 att göra sitt gymnasieval. Anmälningsblanketten finns tillgänglig mellan den 10 januari och 15 februari på webben. Inloggningsuppgifter får du av studie- och yrkesvägledaren :) http://gymnasieintagning.vastmanland.se/Vland/Default.asp?page=auth/common/login På Karlbergsskolans webbplats hittar du mer information! https://koping.se/skolor/karlbergsskolan/nyheter/nyhetsarkiv/2018-01-10-gymnasieval-for-arskurs-9.html

facebook.com

Hej! Varmt välkomna till en ny termin på Karlbergsskolan. Vårterminen startar imorgon onsdag 10/1 med vanligt schema! Nu kör vi!

facebook.com

Quiz