Top Local Places

Institutet för Personlig Utveckling

Kyrkogatan 2, Karlskrona, Sweden
Professional services

Description

ad

Institutet bygger sitt fundament på en utbredd kunskap om människans förmåga att utveckla sig.  Institutet är centrerat kring personlig utveckling och är strukturerat så att du får tillgång till talrika utvecklingstekniker och tillväxt metoder.
Institutet bygger sitt fundament på en utbredd kunskap om människa. Denna kunskap integrerar vi på så sätt att den förstärker effekten av och kvaliteten på din personliga utveckling. Det är bevisat att ett gram praktik är värt mer än ton med teori, och vi siktar mot en balanserad kombination av teori och praktik. Vår grundläggande tanke är att erbjuda dig hjälp till självhjälp, för att på så sätt du ska bevara din oberoende ställning. Vi syftar på att lära dig hantera själv framgångsrikt de problemen du konfronteras med.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Natha Yoga Karlskrona

Natha Yoga Karlskrona
facebook.com

640 Doctors Claiming “COVID 19 is a Global Scam; Not Different to the Normal Seasonal Flu Every Year” - Weblyf

facebook.com

The scientists have discovered that, up to now, the most efficient way of virus spreading is through mass-media

facebook.com

free webinar from tension to tranquility

Jag vill ge dig en gåva, en kostnadsfri webinar, med några enkla metoder för att slappna av fysiskt, men också emotionellt och mentalt! Njut av! https://holisticlifehub.thinkific.com/courses/from-tension-to-tranquility-master-your-energy-for-serene-living

facebook.com

Coronavirus Truth & Fiction Q & A Special | Gregg Braden

https://youtu.be/syREvBFUyxY

facebook.com

DARK WATERS | Official Trailer | In Theaters November 22

This is a "must see" movie! You'll find out what's in your blood

facebook.com

SUPER RABATT! 500 kr får du rabbat på ayurveda matlagning & yoga retreaten, om du anmäler dig till den personligen på söndag 6 /10 under vårt Öppet Hus (kl.11-14:30)! 1 gångs erbjudande!

SUPER RABATT! 500 kr får du rabbat på ayurveda matlagning & yoga retreaten, om du anmäler dig till den personligen på söndag 6 /10 under vårt Öppet Hus (kl.11-14:30)!
1 gångs erbjudande!
facebook.com

Slappna av och ladda batterierna med yoga - Sydöstran

http://www.sydostran.se/karlskrona/slappna-av-och-ladda-batterierna-med-yoga/

facebook.com

Natha Yoga Karlskrona

Natha Yoga Karlskrona
facebook.com

SOMMARYOGA Start den 18 juni - t.o.m. den 27 augusti Ta hand om dig själv i en och halv timme, med hjälp av härlig avstressande, avslappnande yogaträning, som är himla bra både för din kropp och ditt sinne. Man börjar med dynamiska rörelser, sedan tränar man lugna yoga övningar, en djup yoga avslappning och avslutar med meditation till musik. På så sätt kan du uppleva själv den yoga som vi erbjuder, och sedan, om du vill fortsätta, så kan du joina vår Integral Yoga kurs - som har både fysisk och mental träning, samt undervisning av en ny teknik varje vecka (med skriftligt material). Unna dig en ljuvlig, samt hälsosam sommar med yogaträning i en sval oas. Du kan komma hela sommaren, eller de gångerna du kan. Pris: 100 kr / gång 70 kr/ggr för NATHA-medlemmar

SOMMARYOGA
Start den 18 juni - t.o.m. den 27 augusti
 
Ta hand om dig själv i en och halv timme, med hjälp av härlig avstressande, avslappnande yogaträning, som är himla bra både för din kropp och ditt sinne.
Man börjar med dynamiska rörelser, sedan tränar man lugna yoga övningar, en djup yoga avslappning och avslutar med meditation till musik.
 
På så sätt kan du uppleva själv den yoga som vi erbjuder, och sedan, om du vill fortsätta, så kan du joina vår Integral Yoga kurs - som har både fysisk och mental träning, samt undervisning av en ny teknik varje vecka (med skriftligt material).
 
Unna dig en ljuvlig, samt hälsosam sommar med yogaträning i en sval oas.
Du kan komma hela sommaren, eller de gångerna du kan.
 
 
Pris: 100 kr / gång
          70 kr/ggr för NATHA-medlemmar
facebook.com

facebook.com

Yoga julkalender

YOGA JULKALENDER 2018 - en härlig julklapp Unna dig en härlig yogaträning inför Julen! Öppna 24 luckor fyllda med härliga yogatekniker, andningsövningar, meditationer och midfulness metoder. Eller ge den i present din dina nära och kära!

facebook.com

Quiz

NEAR Institutet för Personlig Utveckling

Lifesaver 4W

Karlskrona, Sweden
Health/medical/pharmacy

Spättan

Karlskrona, Sweden
Local business