Top Local Places

Bonus Weekend Barometern-OT

Södra Långgatan 33, Kalmar, Sweden
Media/News Company
advertisement

Description

ad

Pausen du behöver och förtjänat. Barometern-OT:s helgläsning Bonus Weekend är den lokala inspirationskällan med läsarna i huvudrollen. Alla människor har en historia att berätta. Barometern-OT:s helgläsning Bonus Weekend är den lokala inspirationskällan med läsarna i huvudrollen.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Förra året hyllades Linnéa Thurfjell som Årets Eldsjäl. Men uppmärksamheten fick ett högt pris och en kort tid efter Eldsjälsgalan blev Linnéa sjukskriven för utmattningsdepression. I lördagens Bonus Weekend berättar hon om det tuffa året och hon hoppas att hennes erfarenheter kan hjälpa andra. ”Jag är nog inte ensam om att vara en utbränd eldsjäl.”

facebook.com

Årets sista Bonus Weekend är här och idag blickar vi tillbaka med årets alla fina omslag. Stort tack till alla er som medverkat i bilagan och hjälpt oss med vår ambition att vara den lokala inspirationskällan med läsarna i huvudrollen även 2017. Och ett varmt jättetack till alla läsare förstås! Ett riktigt gott nytt år önskar vi er!

facebook.com

Tillhör du dem som just nu andas så ytligt att luften knappt hinner ned till lungorna innan du andas ut igen? Läs gärna Åsa Strandbergs krönika.Det är ju vad vi gör mellan nyår och jul som verkligen räknas. #plus

facebook.com

På lördagens Bonus Weekend-omslag hittar vi den nya populära praktikanten Sahara som är som rena medicinen för vårdtagarna på Ljungbyhemmet. Visst är det en härlig bild som vår fotograf Mats Holmertz tagit!

facebook.com

Tänk att en kladdkaka kan förändra livet! För nio år sedan skickade fyrabarnsmamman Jenny Warsén från Öland in ett recept på kladdkaka till schlagerstjärnan Pernilla Wahlgren. Idag har Jenny Warsén byggt upp ett litet matimperium i sociala medier och har den största bloggen i sitt slag i hela Skandinavien. Missa inte intervjun i lördagens Bonus Weekend.

facebook.com

facebook.com

Alla ord känns egentligen för futtiga när man ska försöka att beskriva 28-åriga fajtern Josefine Fridell från Kalmar. Imorgon möter ni henne i Barometern-OT:s helgläsning Bonus Weekend. Stort tack Josefine för att du gav oss förtroendet att berätta din historia. Ett reportage utöver det vanliga som visar att ingenting är omöjligt.

facebook.com

De kraftiga vindarna gjorde att bansträckningen av världens kallaste maraton fick läggas om på grund av säkerhetsskäl. Men efter en natt i tält blev loppet blev av och Håkan Jonsson och sonen Andreas var de enda svenska deltagarna som korsade mållinjen på Sydpolen.#plus

facebook.com

Vi kom ju på att vi glömt att lägga ut helgens Bonus Weekend-omslag. Stort och varmt tack till Sven Ekberg och även Mats Lindahl för att ni delade med er av era erfarenheter av prostatacancer. Om ni missade intervjuerna i lördags så hittar ni dem i kommentarsfältet.

facebook.com

Hon har inspirerat oss i reportage i Bonus Weekend tidigare. Stort grattis säger vi till Sara Dahlström från Kalmar som på torsdagskvällen korades till Årets nätängel 2017 på en gala i Stockholm. Utmärkelsen Årets nätängel delades ut för tredje året i rad av försäkringsbolaget Mysafety och priset hyllar, lyfter och belönar insatser som leder till en bättre ton på nätet. Foto: Pressbild

facebook.com

facebook.com

I morgon tjuvstartar vi fars dags-firandet i Bonus Weekend. Fyra pappor berättar om sitt pappaliv och så möter ni Håkan Jonsson som är på väg till Sydpolen för att springa världens kallaste marathon tillsammans för sin son. Håkan brinner inte bara för löpning utan kämpar även för barns rättigheter i världen.

facebook.com

Recommended Before and After transformation