Top Local Places

Nikitas Värkstad

Dalen 1, Hova, Sweden
Medical & Health

Description

ad

Priser:
45 min - 400 kr


... Jag finns runt knuten... Massagetekniken som jag använder är finsk klassisk massage. Till skillnad från den svenska klassiska
massagetekniken, arbetar man i denna teknik längs med muskelfibrerna. i stället för tvärsöver. Det är en mycket djupgående och behandlande massage.

Finsk klassisk massage är en behaglig, terapeutisk och djupbehandlande form av massage. En bra metod för att lätta spänningar och få kroppen i balans. De terapeuter som utbildas inom metoden finsk klassisk massage har ett tryggt grundsystem med sig i bagaget.

Den klassiska svenska massagen som är annars vanligt förekommande, fungerar mer avslappnande genom att metoden utförs mest med handflatorna, vilket kan kännas skönt men går däremot inte på djupet i musklerna. Vid finsk klassisk massage används annorlunda grundgrepp och arbetsteknik, tex. genom att man arbetar mer med fingrarna. Många upplever den som ”hårdare” än den klassiska svenska. Effekten av finsk behandlande massage kan kännas i flera dagar eller t.o.m. veckor efter endast ett par behandlingar. Avancerad-, idrottsmassage är tekniker som jag använder vid behov i behandlingen när man har särskilt ont vid ett specifikt område.

Hur massagen genomförs:
I början så värmer jag upp musklerna för att förbereda din muskulatur på en djupare, behandlande massage.

En massagebehandling börjar vid övre sätesmuskulatur (rumpan) fortsätter längs med ryggraden vidare till axlarna och nacken.

Jag masserar djupt ner i muskelvävnaderna och använder mig av tryck, längs och tvärgående massage.
Naturligtvis så är det kunden som avgör kraften i massagen.
Jag avslutar med en mjuk avslappnande massage och en skön huvudmassage.

Massagens effekter
Faktum är att de vanligaste orsakerna till värk är muskelrelaterade och dessa går bra att diagnostisera och behandla
med massageterapeutiska metoder. Regelbunden massage är effektiv mot ryggvärk, nack- och axelbesvär och kan ofta vara nyckeln till att behandla bland annat huvudvärk, musarmsbesvär och ischias.

Även om man inte har tidigare besvär så är massage förebyggande och den bidrar till ett allmänt välmående. Andra effekter med massagen är att musklerna blir mjuka och elastiska och blodcirkulationen ökar. Lymfcirkulationen ökar
och stärker immunförsvaret. Massage har en avslappnande effekt på kroppen och ger en djupare och lugnare andning. Detta leder till en skönare sömn. Massage ökar utsöndringen av vätska och restprodukter. Den ger en lugnande effekt på nervsystemet vilket ökar koncentrationsförmågan och kroppens välbefinnande.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Intresset för en ny viktminskningsgrupp verkar vara stort! För att börja i rätt ände skulle jag vilja bjuda in alla intresserade till ett kostnadsfritt informationsmöte där jag presenterar konceptet för er. Förslag på tid och dag för detta är 25/3 klockan 15. Får återkomma med plats när jag vet hur många som vill kommer delta! Anmäl dig till info-mötet genom att skicka ett meddelande till mig 😊 Dela gärna detta inlägg så fler får chansen! Eftersom flera undrar så vill jag säga att nej, det ingår inga pulver eller andra produkter i konceptet. Vi ska lära oss att äta bra mat och ta hand om våra kroppar på bästa sätt. Hoppas vi ses!

facebook.com

Jag har blivit tillfrågad om jag kommer starta någon viktminskningsgrupp igen. Det var mycket roligt förra gången! Så tänkte göra en snabb intressekoll med er 😊 Jag har provat mycket genom åren, och delar gärna med mig av mina erfarenheter. Om det blir en ny grupp så kommer det både vara gruppträffar och tillgång till mig för inspiration och coachning. Priset för detta beror på hur många deltagare vi blir. Finns det något härligt gäng därute som är beredda att göra varaktiga livsstilsförändringar för att nå sina mål? 💪 (Första bilden tagen för ett år sedan, då 85 kg. Andra bilden är tagen häromveckan, där väger jag 65 kg.)

facebook.com

Intressant läsning för den som letar efter sätt att spara sin ryggrad! Dessvärre på engelska, men värt att ta en titt! Grundtanken är att våra höfter är mycket rörliga och därför bör vi låta dom sköta rörelsen när vi böjer oss ner medan ryggraden hålls rak. Så att vi ser ut som bord, inte cashewnötter 😉 https://www.npr.org/sections/health-shots/2018/02/26/587735283/lost-art-of-bending-over-how-other-cultures-spare-their-spines?utm_source=npr_newsletter&utm_medium=email&utm_content=20180304&utm_campaign=&utm_term=

facebook.com

Stelhet? Huvudvärk? Ichias? Smärta? Domnande fingrar? Ledvärk? Stress? Det finns några tider kvar nu till veckan! In och boka på bokamera.se/nikitasvarkstad Ta hand om dig ❤

facebook.com

Finns tider kvar imorgon! 😊 In och boka på bokamera.se/nikitasvarkstad Välkommen!

facebook.com

Hjälten är funnen! 😁 tack alla för hjälpen ❤ Du godhjärtade människa som lämnade in kontanterna jag tappade tidigare idag på ICAs parkering i Hova ❤ Jag skulle vilja tacka dig personligen och bjuda dig på en behandling! Jag hoppas jag får tag på dig 😊 du är min hjälte ❤

facebook.com

Det var inte lätt att välja en vinnare! Men det verkar som om det var flera som tyckte att du, Jenny Mörk förtjänade en stund för dig själv! Grattis Jenny, och hoppas du får en trevlig alla hjärtans ❤

facebook.com

AVSLUTAD! Vinnaren presenteras i separat inlägg. Glad alla ❤-ans dag på er alla! Vem tycker du förtjänar en massage? ❤ Gilla sidan, gilla och dela detta inlägget, tagga en vän (om möjligt) och skriv en motivering till varför just denna vännen förtjänar en massage. Jag presenterar vinnaren av en behandling på 45 minuter på alla ❤-ans dag.

facebook.com

Det finns tider kvar imorgon och på torsdag! Är det någon som passar just dig? In och kika och boka din tid för massage på bokamera.se/nikitasvarkstad Välkommen!

facebook.com

AVSLUTAD! Grattis till er som var snabba! Glöm inte begära ut eran Jää när vi ses ❤ Vad vore finsk massage utan lite Jää?? De 10 första som bokar en ny tid för massage och kommenterar detta inlägg med "Bokat" får en tub Jää utan kostnad (värde 150 kr) vid sitt nästa besök 😁

facebook.com

Lite information till er kunder! Jag tar inte längre emot kontanter. Jag har heller ingen kortläsare och använder mig inte utav swish. Alla får efter avslutad behandling en faktura i handen och 30 dagar på sig att betala den. Ett tips till er som får behandlingen betald av en tredje part är att skriva ut "kvittot" på själva banköverföringen, då de flesta vill se att fakturan faktiskt blivit betald. Hoppas detta redde ut några frågetecken 😊 var rädda om er i snöovädret!

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

ስራሕ ክብረት 'ዩ፣

ስራሕ ክብረት 'ዩ፣
@, instagram.com

Quiz