Top Local Places

Månzzon Mindinvest

Gavelsbjärsvägen 125, Höllviken, Sweden
Educational Consultant

Description

ad

Företag som hjälper kunder med stresshantering, kommunikation och bemötande. Föreläsningar, Skypesamtal och onlinekurser. Läs mer på mindz.se Företaget är inom friskvårdsbranschen och erbjuder helhetskoncept för bättre hälsa och ökat välbefinnande.

Månzzon Mindinvest erbjuder stresshantering, hjärnträning och föreläsningar till företag, privatpersoner och organisationer!

Har ni stressade anställda eller känner du att du behöver hjälp med att hantera din stress? Hör av er om ni vill ha mer information eller är intresserad av att få en offert så ser vi hur vi kan hjälpa till!

Välkomna!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vill du bli mindre stressad? Är du privatperson eller egenföretagare? Vill du kunna frilägga mer tid till det som ger dig energi? Månzzon Mindinvest lägger nu till ytterligare en tjänst för att hjälpa till att minska din stress och oro. Sandra berättar: "Flera av de som jag möter har under många år efterfrågat den här typen av hjälp. Eftersom grundidén i företaget handlar om att hjälpa människor att kunna stressa mindre, njuta mer av livet och bli en livsnjutare så får du nu möjlighet att även få hjälp med det som ofta skapar hög stress hos många människor - IT-problem." Behöver du hjälp med vilken teknisk utrustning som passar dig bäst? Vill du ha hjälp med inställningar, installera program eller något annat som känns svårt inom IT? Har du en slö dator som behöver få en översyn? Kontakta mig så hjälper jag dig! Om Sandra: "Sandra har en lång karriär inom IT-branschen och har till största delen arbetat med IT-support och IT-drift. I kombination av att vara utbildad Coach ställer hon frågorna som hjälper dig att skapa en IT-miljö som stöttar dig." Kontakta mig gärna om du behöver hjälp med dina IT-frågor. Jag hjälper både dig som bor nära och dig som bor lite längre bort. Det finns möjlighet att få hjälp både på plats hos dig och på distans via fjärrstyrning. Maila till info@mindz.se eller skicka ett PM här på Facebook och berätta vad du behöver hjälp med.

facebook.com

"Lycka är att Du finns!" Det har varit tyst här ett tag och det beror på att ett oväntat dödsfall i familjen ändrade förutsättningarna i livet och gjorde mig väldigt berörd. En bror som betytt massor finns nu inte längre i livet, i fysisk form. Inte heller den pappa som hans son så starkt behöver, tonåring och för tidigt berövad på sin älskade pappa. ❤️ Ett dödsfall får ofta livet att stanna upp och de extra viktiga delarna i livet belyses mer än vanligt. Frågor väcks som tex: Vad är viktigt, egentligen? Vad är viktigt, för mig? Vad behöver jag ta hand om och prioritera extra mycket? Denna vackra blomma fick jag för några år sedan av min bror och hans son. Gesten gjorde mig glad och tacksam. Idag, när jag hittade fotot på den, kände jag återigen hur betydelsefull den var (och är) för mig. Jag vill med den skicka med dig en tanke och en fundering... Vad betyder extra mycket i ditt liv och vad behöver du prioritera i ditt liv? #liv #död #eftertanke #prioriteringar #livet #familj #viktigt #bror #mindzSE #blomma #lycka #omtanke

facebook.com

Vad tänker du på när du hör ordet Stresshantering? Jag är nyfiken på dina tankar, reflektioner och synonymer kring vad du lägger i begreppet Stresshantering. När upplever du mest lugn och ro? Vid vilka tillfällen är du som mest avslappnad? Dela gärna med dig i tråden nedan!

facebook.com

Vad tänker du på när du hör ordet Stress? Jag är nyfiken på dina tankar, reflektioner och synonymer kring hur du resonerar om begreppet Stress. I vilka situationer upplever du mest resp. minst stress? Dela gärna med dig i tråden nedan!

facebook.com

Vad tänker du på när du hör ordet Bemötande? Jag är nyfiken på dina tankar, reflektioner och synonymer kring vad begreppet Bemötande har för betydelse för dig. Vad är ett bra bemötande för dig? När blir det ett bemötande som är utöver dina förväntningar? Dela gärna med dig i tråden nedan!

facebook.com

Vad tänker du på när du hör ordet Kommunikation? Jag är nyfiken på dina tankar, reflektioner och synonymer kring vad begreppet Kommunikation betyder för dig. Dela gärna med dig i tråden nedan!

facebook.com

Intressant TED-inslag med slutsatser från en studie om vad som får oss att leva länge. När jag ser resultatet tänker jag direkt på beröring, kommunikation och bemötande. Vad tänker du? Du kan se klippet här: https://www.facebook.com/TED/videos/10159879660130652/

facebook.com

Använder du ditt friskvårdsbidrag? Nu har det tillkommit fler aktiviteter som tex golf och ridning där du kan nyttja din friskvårdspeng: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/klartecken-for-friskvardsbidrag-till-ridning-och-golf?cmpid=inl%3Afb%3A20180115%3Afriskvard%3Ako%3Aa-h Stresshantering är en av de aktiviteter som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till. Kontakta mig om du vill ta hand om din balans och nyttja ditt friskvårdsbidrag hos Månzzon Mindinvest!

facebook.com

Vad tänker du på när du hör ordet Beröring? Jag är nyfiken på dina tankar, reflektioner och synonymer kring vad begreppet Beröring väcker i dig. Dela gärna med dig i tråden nedan!

facebook.com

Nyårsintentioner! Idag är första dagen på det nya året och jag är nyfiken på vilka intentioner och önskningar du har för 2018. *Vad har du redan i livet som du vill ha mer av under 2018? *Vad önskar du in för något nytt? Dela gärna med dig av dina önskningar och drömmar och låt dig även inspireras av andra! ❤️✨🙏🏻

facebook.com

Gott Nytt År!! ✨🍾 Alla fantastiska gillare, nya och blivande kunder samt alla ni härliga medmänniskor som gör livet värt att leva ❤️ Jag önskar er ett helt magiskt 2018! Sätt upp drömmar och våga följ dem NU. Vi vet inte hur långt livet är så att följa din glädje, lycka och dina drömmar är viktigt att göra nu. Sluta skjut upp dem till sen, våga ta första steget direkt på det nya året. Nytt år = nya tomma blad - nya dagar som är dina att bestämma vad du fyller dem med. Gör 2018 till ditt år och investera i det som fyller dig med liv, glädje och njut varenda minut! ✨ Vi hörs mer under 2018! Tills dess - Sköt om er! Kram från Sandra Månzzon Mindinvest ❤️🤗❤️🎉🤗

facebook.com

God Jul och Gott Nytt År Alla härliga, underbara gillare här på FB! Önskar Sandra på Månzzon Mindinvest 🎅🏻🎄🎁✨🍾

facebook.com

Quiz