Top Local Places

Fontänhuset Helsingborg

Norra Strandgatan 8, Helsingborg, Sweden
Non-Governmental Organization (NGO)

Description

ad

Ett hus fullt av möjligheter!

Fontänhusen är en medlemsburen verksamhet

Den arbetsinriktade dagen erbjuder ett varierat utbud av arbetsuppgifter och är fördelade på enheter som bland annat innefattar kök och kontor. Medlemmar deltar aktivt i husets drift, till exempel lagar mat, städar, renoverar, bemannar receptionen, hanterar post och mail, uppdaterar hemsidan och sociala medier, bokför och tar emot studiebesök. Det vill säga alla typer av uppgifter som ingår i driften av fontänhusets verksamhet. Arbetet utförs av medlemmar och handledare sida vid sida med målet att var och en ska nå bästa möjliga välbefinnande och livskvalitet.

Vi finns mitt i Helsingborg nära rådhuset på Norra Strandgatan 8, ring 042-24 50 60 för att boka in ett besök, eller bara kom hit spontant!
Trivs du här så kan du skapa ett medlemskap och det är gratis!

Välkommen hit!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kick off Förmiddagen bjöd in till härliga diskussioner och många förslag har kommit in, även vissa beslut har tagit! Härlig mentalitet och alla har sagt till om något. Vi ser nu fram emot en minst lika bra eftermiddag och kommande dagar!

facebook.com

Idag firar vi med tårta! Beskedet från Socialstyrelsen om vilket bidrag vi får från dem 2018 har kommit. *trumvirvel* Vi fick en positiv överraskning när summan hamnade på 1.2 miljoner! Helt underbart besked och med det har vi ännu bättre möjlighet att bli det bästa Fontänhuset!

facebook.com

Ännu en härlig dag ! Hungriga som vargar var dessa härliga ungdomar😊

facebook.com

Enhets möte 😊fredag efter middag 😊

facebook.com

Mannekäng uppvisning 😊våra nya kökskläder 😊

facebook.com

Lille Lördag häng 😊ätit potatisgratäng fläskytterfile med pepparsås 😊nu pysslar Annika och vi andra rockar loss med mamma Mia på Tv:n 😊mår gött 😊

facebook.com

Här kommer programmet för KICK OFF 😊

facebook.com

Välkommen 2018 med nya spännande utmaningar och nya mål för oss att nå.

facebook.com

Ett gott nyårsfirande i glada vänners lag 😊

facebook.com

Nu smäller vi korken och önskar Gott Nytt år 😊

facebook.com

Idag har vi jobbat hårt och bra 😊alla kavlade upp ärmarna så nu är köket på plats så långt det går 😊camping mat idag makaroner och korv 😊och 3 dje våning återställt i normal skick 😊bra jobbat alla 😊 Nu kan vi njuta av Nyårs firande 10 - 14 på söndag med en exotisk planka och pommack att skåla i . Några busiga tävlingar blir det oxå. Välkomna

facebook.com

Välkomna alla medarbetare på Fontänhuset Helsingborg till KICK OFF den 17 - 19 Januari. Mer information kommer den 2 Januari .

facebook.com

Quiz

NEAR Fontänhuset Helsingborg