Top Local Places

Tacos y Burritos

Florettgatan 14, Helsingborg, Sweden
Mexican Restaurant

Description

ad

Vi serverar mexikansk mat, där det finns något för alla smaker. Oavsett om man är köttätare, vegan eller har några allergier så ska det finnas något för dig!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kallt som tusan ute - men våra tacos kan ni få hur heta ni vill... ;) Vi tillgodoser era smaklökar fram till 18:00, precis som vanligt!

facebook.com

Psst! Förutom ny meny så har vi även en ny kille i köket - säg hej till Fabian! :)

facebook.com

Jaaaa... vi vet att många av er knappt har hunnit skölja ner morgonkaffet, men vi vill ändå säga hej och påminna att trots sportlov så har vi öppet som vanligt. 11-18 är det som gäller - ta med kidsen och kom förbi! :)

facebook.com

Det är fortfarande ett par timmar kvar av denna tacotisdag - passa på att svänga inom på väg hem från jobbet. Vi kör öppet som vanligt fram till 18! ;)

facebook.com

TACOFREDAG is in the house! Vi öser på fram till 18, så passa på att handla hem till fredagsmyset ;)

facebook.com

Love is in the air! Dagen till ära slänger vi in en specialare på menyn - först till kvarn osv... ;)

facebook.com

Om 55 minuter är det premiär för nya menyn! Får det lov att vara lite nachos och salsa kanske? ;)

facebook.com

Imorgon är det dags för menybyte på Florettgatan - vi säger bland annat hej och välkommen till chili på långkok av fläskkarré! :)

facebook.com

TACOFREDAG och veckans bästa dag! Men vet ni vad? Det går minst lika bra med burritos också ;)

facebook.com

Friends & Family! Sista veckan med denna menyn så passa på att njuta av era favoriter innan de ersätts med nya! ;) Öppet som vanligt 11-18

facebook.com

Känner ni doften av tacotisdag? 🙌 Solen tittar fram i Helsingborg idag och gör att vi är på ännu bättre humör än vanligt! Välkomna till Florettgatan 14!

facebook.com

Nu söker vi förstärkning i köket! Tjänsten är 75% med start efter överenskommelse. Dela gärna och tagga era vänner, så att vi kan utöka vårt team med en riktig stjärna. Är det du som är stjärnan? Då mailar du till info@tacosyburritos.se så tar vi det därifrån! :)

facebook.com

Quiz

NEAR Tacos y Burritos