Top Local Places

HälsoOasen

Logementsvägen 13B, Hässleholm, Sweden
Massage Service

Description

ad

Välkommen till ett personligt SPA i Skåne

...där alla dina sinnen blir berörda.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till HälsoOasen i Hässleholm.  Välkommen till ett personligt SPA i Skåne

....där alla dina sinnen blir berörda.
Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till HälsoOasen i Skåne. En oas där du får möjlighet att upptäcka hur djup avslappning kan vara. Om du kommer själv eller tillsammans med någon så har ni alltid SPA-et för er själva.
Vi tar emot enskilda såväl som grupper och har bl.a förmånliga duo-behandlingar och Spakonferens. Tillsammans med hotell Statt erbjuder vi ett weekendpaket med behandlingar från topp till tå för er som vill ha en helg att minnas.
Du hittar oss på garnisonsområdet utanför Hässleholm i norra Skåne, med närhet till Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Höör. Här ligger vi naturskönt beläget med bokskogen och hjortarna inpå knuten.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Så roligt och spännande att vara nominerad till ett pris till! Här behöver vi all er hjälp att gå in och rösta på Susanne Ingvarsson! Tack för ert stöd! https://mittforetag.com/evenemang/hassleholm/stjarnforetagaren#register_nominee_holder En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllar vi de företagare i Hässleholm med omnejd som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

facebook.com

Sån ära och glädje att bli nominerade till ett Innovationspris! / Sandra och Susanne Krinova Incubator & Science Park och Skåne Nordost delar tillsammans ut Årets Innovationspris på Sveriges Bästa Näringslivsdag den 18 september. Innovationspriset belönar innovativt företagande och idéer som visar hur nya möjligheter och kreativa lösningar kan omsättas i praktiken. Priset inriktas på idéer med hög innovationsnivå, kommersiell potential och hållbart företagande. Hässleholm nominerad: HälsoOasen Med ett kreativt och innovativt förhållningssätt till intern logistik har HälsoOasen skapat en unik kundupplevelse med individens välbefinnande och gruppens upplevelse i fokus. HälsoOasen belönas för sin nyskapande vision för Trädhuset på Hovdala där det ”lilla” företaget genom sitt kund- och upplevelsefokus skapar en framtida attraktionskraft för såväl lokal miljö som Hässleholm som stad och Skåne som region.

facebook.com

Härligt väder, goa människor, älskade Trädhuset och vackra Hovdala. Allt avslutades med after walk och trubadur.

facebook.com

Idag har vi varit och tittat på hotellets nyrenoverade rum 😍 Blir så fint! För att boka spa weekend kontakta oss på 0451 23453 eller info@halsooasen.se

facebook.com

Varit på ett underbart givande möte! Nu känns det som det lossnar!! Det kommer bli en spännande framtid. Mer info kommer framöver ;)

facebook.com

Tyvärr lyckades jag inte riktigt få till en bra selfiebild med denna lilla skönheten men det är inte var dag man har så små kunder ;) Idag va hans familj på SPA hos oss för 5 året i rad. Klart han skulle tugga på ljus med ;) #halsooasen #SPA #spabebis #barnvakt

facebook.com

Idag fick jag ta emot diplomet för Entreprenör Skåne 2017 nere på Innovation Week i Malmö! Kan bara känna mig glad och stolt över att va med i ett så underbart gäng unga företagare. / Sandra Markus #regionskåne #halsooasen #entreprenörskåne #forzaofsweden #diplom #innovationweek #ungföretagare

facebook.com

Möhippa på ingång! Alltid kul med fullt hus! #möhippa #spa #halsooasen

facebook.com

Nu är vinnaren utsedd till vår nya Exklusiva chokladbehandling för 2. Stort grattis till Lisette Anne Jenny Wedman och tack för att du ville dela med dig av din starka berättelse! Hör av dig till oss så bokar vi in en tid till Er! Giltighet 5 månader. 0451 23453

facebook.com

Snart kommer en elev till oss så boka gärna in massage hos henne! Dagarna som erbjuds är 4/5, 9/5 och 10/5 och det är först till kvarn som gäller... Unna dig 40 min massage för endast 295:- Ring 0451-234 53 eller e-post info@halsooasen.se för att boka! Hjärtligt välkomna!

facebook.com

Varför är just du i behov av en lyxbehandling? HälsoOasen ger bort en helt ny spabehandling för 2 personer till de som bäst kan motivera varför dem vill ha behandlingen just hos oss? De motiveringar som får flest gilla markeringar vinner publikens pris och därefter utser en jury vem av dessa som vinner. Dela gärna och gilla vår sida så du inte missar vem som har vunnit! Blir du inte vår lyckliga vinnare men ändå vill boka behandling så når du oss på www.halsooasen.se, info@halsooasen.se eller 0451-23453 #halsooasen #Exklusiv #tävling #lyx #choklad #mariaakerberg #spa #beauty #vardagslyx Vinnaren dras den 1 maj!🎉 (Tävlingen har ingenting med FB att göra)

facebook.com

Utbildning på Mallorca 😎 #MÅPalma

facebook.com

Quiz