Top Local Places

JÄRNIA HAMMARÖ

Skraggevägen 2, Hammarö, Sweden
Hardware Store

Description

ad

Din lokala Järnia-butik, belägen på Nolgårds handelsområde Hammarö.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

På Söndag firar vi alla fantastiska pappor. 🎁 Kom in i butiken så hjälper vi dig finna det som är rätt för just din pappa ❤️❤️❤️

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Här kommer den äntligen, Julkampanjen. 🕯 Välkomna in att titta, känna, vända och vrida. Vi har allt, både till lilla fönstret i studentlyan till stora kontorsytor som behöver pyntas inför den annalkande julen. 🎁❤️⭐️☃️❄️🔔 Psst, länken nedan fungerar visst att klicka på, vipps så är du direkt och kan botanisera i julens alla erbjudanden.

facebook.com

facebook.com

Att tända ett ljus vid graven är en gammal tradition vid Allhelgona. Hos oss hittar du stämningsfulla, naturtrogna ljus med LED-teknik, de är säkra och lyser dessutom länge. Trevlig Alla Helgons Helg!

facebook.com

Missa inte vårt fina erbjudande på Elfa..🤗 25% veckan ut.. 👍👍👍

facebook.com

För både väntade och oväntade besök. I Sverige dricker vi cirka nio kilo kaffe per person och år vilket gör kaffet till vår mest folkkära dryck. Det har vi på Järnia tagit fasta på! Hos oss hittar du ett stort utbud av kaffemaskiner, kaffebryggare, perkolatorer och presskannor. Dessutom till riktigt bra priser! Och tar du svängen förbi oss på imorgon bjuder vi dessutom på en kopp kaffe. Välkommen! Psst! Vi har även 25% på hela elfa-sortimentet, det är alltså nu du ska förverkliga drömmen om den där walk-in closeten... 🤗🤗 (Gäller t.o.m V 44)

facebook.com

Optisk eller jonisk brandvarnare? Svaret är båda! De har nämligen olika egenskaper. En optisk brandvarnare är utrustad med en fotoelektrisk sensor som upptäcker synlig rök från exempelvis glödbränder. En jonisk brandvarnare är däremot utvecklad för att varna för osynlig rök (gaser) från flammande bränder. ”Observera att brandsläckare i vissa fall måste vara röda. Enligt standarden för brandsläckare SS-EN3, ska brandsläckare vara röda. Det är för att de ska vara lätta att hitta och identifiera. Där det finns regler och krav som föreskriver släckare enligt standard SKA släckare vara röda och andra designprodukter kan inte användas” Alltså kan man i hemmet ha vilken färg man vill på sin släckare, dock är det viktigt att man följer föreskrifter om röd färg där det finns krav på brandsläckare enl standard.

facebook.com

Imorgon är det kanelbullens dag, hur många äter DU ?? Psst, självklart bjuder vi på bullar här imorgon, om inte Thomas & Stefan äter upp alla i smyg.. 😳🤗 Klicka på länken nedan, Järniakedjan bjuder på enkelt och snabbt recept på goda Bullar. http://www.jarnia.se/senaste-nytt

facebook.com

facebook.com

Gravensteiner, Ingrid Marie, Elise - kärt barn har många namn. Visste du att vi i Sverige odlar 23 500 ton äpplen om året? Och att det finns över 1000 olika sorters äpplen? För att inte tala om äppelpaj, äppelmos, äppelmust... Äpplets dag är verkligen värd att fira tycker vi!

facebook.com

Quiz