Top Local Places

Flygstaden

Kundvägen, Halmstad, Sweden
Shopping Mall

Description

ad

Flygstadens handelsområde är beläget i västra Halmstad, alldeles invid flygplatsen. Det är enkelt att hitta hit. Flygstadens handelsområde är beläget i västra Halmstad, alldeles invid flygplatsen. Det är enkelt att hitta hit, och det erbjuds stora ytor med avgiftsfria parkeringar.

På Flygstaden finns närmre 40 butiker. Inriktningen är främst Hus & Hem samt Sport & Fritid, men även andra branscher finns representerade.

Flygstadens handelsområde började utvecklas 2002, då den första butiken etablerades, och är idag ett av Halmstads snabbast växande handelsområden.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I helgen startar Hedin Bil utförsäljning av demobilar! Nästan ny bil till lägre pris! Se mer här http://www.hedinbil.se/bilar/demobilar/

facebook.com

Hedin Bil Bilvaruhuset på Flygstaden har slutspurt på sommarkampanjen! https://www.hedinbil.se/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=sommarkampanj3

facebook.com

Sommarkampanjen fortsätter hos Hedin Bil ! Vi har fyllt på med ännu fler prissänkta modeller - spara upp till 100 000 kr. Fynda en kampanjbil före den 18 augusti och du får dessutom ett presentkort från Sembo värde 2000 kr att resa för i Europa. HITTA DIN DRÖMBIL https://www.hedinbil.se/sommarkampanj/kampanjbilar/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=sommarkampanj

facebook.com

Lanseringshelg 5–7 maj! Välkommen in då det är lanseringshelg för Alfa Romeo Stelvio. Nu når märket en ny mistolpe efter nästan 107 års historia, då det är deras första SUV. Exklusiva och SUV-typiska detaljer gör den till en självklar medlem i SUV-familjen. Läs mer http://www.hedinbil.se/kampanj/alfa-romeo Välkommen in till Hedin Bil Bilvaruhuset!

facebook.com

Våryra 6-7 maj hos Arken Zoo 25% på allt i butiken* * Gäller i Halmstad på ord. pris, går inte att kombinera med andra rabatter. Gäller inte akvarium, levande djur, bilburar, beställningsvaror eller presentkort, vi reserverar oss för slutförsäljning. Välkommen till Arken Zoo Flygstaden.

facebook.com

Tvätta bilen i helgen? Flygstadens Biltvätt firar 10-årsjubileum på lördag 24 september. Alla som tvättar bilen mellan kl 10.00-15.00 får en gåva! Välkomna!

facebook.com

facebook.com

Timeline Photos

Nedräkningen har börjat lördagen den 24 september firar vi att Flygstadens biltvätt har funnits på Flygstaden i 10 år! Välkomna!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Den keramiska fabriken Rörstrand grundades 1726 i Stockholm och har i snart 300 år varit en av de ledande fabrikerna i Sverige. Nu i september kan du hos Önska på Flygstaden köpa utvalda Rörstrands serviser till 25% rabatt. Välkomna!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

På torsdag den 25 augusti har K-Rauta ute på Flygstaden klubbdag med 20% på hela sortimentet. Det är extra öppet till kl 22.00. Välkomna!

Timeline Photos
facebook.com

Arken Zoo söker Butikschef till Halmstad

Arken Zoo söker Butikschef till Halmstad http://roirekrytering.se/annons?id=4966

facebook.com

Timeline Photos

Här hittar du senaste Flygpasset inför familjehelgen och Mors dag! http://www.idrelay.com/v4_idrarchive.asp?q=93C-CF4-31 Vill du också ha Flygpasset i fortsättningen? Anmäl dig här: http://www.idrelay.com/customers/w3/signup.htm

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Flygstaden

Eductus

Halmstad, Sweden
Local business

Systrarna Grimh

Halmstad, Sweden
Arts/entertainment/nightlife