Top Local Places

Ömpunkten massage

Tubberedsvägen 7A, Habo, Sweden
Massage Service

Description

ad

Massage
LR Health and Beauty Systems - fristående konsulent Unna dig en skön stund av avkoppling med massage där dina behov står i centrum...för att du är värdefull.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

So worth remembering. Note to self.

facebook.com

Idag var dagen då jag gav min sista massage på Torstigen. Detta "firades" (fel ordval) med ett glas citronvatten. Nu packas det på allvar och kartongerna och vi drar vidare till Tubberedsvägen i Habo. Mindre.....mycket mindre. Just nu kan jag inte säga hur fortsättningen följer men det blir annorlunda - så mycket kan jag avslöja. Jag säger inte tack och hej då....bara tack så länge.

facebook.com

Ikväll har det varit killmassage. Jag går in för landning nu. Det är så att vi ska flytta så det tar ett tag innan jag drar igång Ömpunkten igen, och då får vi se i vilken tappning det blir då. Nu blir det fokus på att packa ihop allt i vårt hus där vi har bott i 28 år.

facebook.com

På väg hem från Stenstorp och månadsplanering och pepp med goa LR kolleger och Jocke o spetsen.

facebook.com

Alltid roligt med fina premier från LR. TACK LR!

facebook.com

Nu är jag igång med massager igen. Jag har en tom tid imorgon kl. 17.00, en timme eller 45 min. Hör av dig snabbt - du får 10% rabatt.

facebook.com

Idag var det min tur att få en härlig massage. Att man ska behöva åka ända till Sydafrika för att det ska hända. Så gott det är.....mmm.

facebook.com

Nöjd med min kväll. Så olika behov, så mycket som kan hjälpas med massage. Tre nöjda personer som åker hem med mindre stress, ont och huvudvärk.

facebook.com

Till alla mina fina kunder - GOTT NYTT ÅR. Var och en ger mig något vid varje möten. Jag hoppas att jag får fortsätta att ge ER något under kommande år. Det finns så mycket som är bra - fokus på det. Vi hörs.

facebook.com

God jul mina kära kunder. Önskar er Guds frid i juletld.

facebook.com

Går du fortfarande i julklappstankar och vet inte vad du ska den personen du håller av? Ge dem en god underbar MASSAGE. Jag ger 10% på alla prentkort fram till imorgon.

facebook.com

Det gläder mig att kunna hjälpa andra. Så var fallet idag.

facebook.com

Quiz

NEAR Ömpunkten massage