Top Local Places

Anna Hane - Hovvård & Hästhälsa

Hildedalsgatan 16, Gothenburg, Sweden
Pet Service

Description

ad

Hovvård och joggingskor för din häst! Prislista hittar du på www.annahane.com Jag heter Anna Hane, är utbildad Hovformsspecialist via SANHCP och arbetar med hovvård och utprovning av olika typer barfotaboots/hovskor för både ridning, träning och prestation, men även för rehab. Jag är passionerat intresserad av allt som rör hästhälsa och hovvård och försöker att ständigt hålla mig uppdaterad på ny forskning och nya rön inom området. Verkningsmetoden jag använder mig av har stöd av många års forskning inom hovens anatomi av veterinär och professor Dr Robert Bowker VMD phd, Michigan State University, som jag också har direktkontakt med vid behov av råd eller hjälp, vilket är en enormt bra resurs för mig! Jag samarbetar också gärna med hovslagare och veterinärer och hjälper till att i samråd med dessa prova ut boots även i rehabsyfte.

Jag erbjuder hovvård och verkning för barfotagång, samt även individuell utprovning och demonstration av barfotaboots/hovskor - Dessa fungerar såväl till ersättning för tappsko som vid träning/tävling både inom rid- och körsport eller vid rehabilitering som sjukboots.  Jag saluför och provar ut några av marknadens bästa barfotaskor. Din häst får testa skorna i alla gångarter före ev. köp.


Jag har förmodligen sveriges bredaste mobila sortiment på barfotaboots! Kontakta mig om du vill ha professionell hjälp med att välja ut rätt sorts barfotaboots till din häst. Jag har bra koll på marknaden och de olika styrkor och svagheter som finns med olika sorters boots och kan ge råd och tips vid valet av sko. Jag provar ut en rad olika sorters skor vid behov. Både för ridning och rehab (samarbetar med veterinärer och behöriga hovslagare om hästen har särskilda behov) Jag har Cavallo, Glove (back country) och Equine Fusions alla modeller och tillbehör/sulor för att prova ut rätt storlek till din häst, och kan även specialbeställa boots och tillbehör från Easycare Inc’s breda sortiment vid intresse.

Cavallo och Equine Fusion kan provridas och testas på plats så att du kan se hur hästen rör sig i skorna.

Jag tar regelbundet emot kunder i Göteborg, Bollebygd och Marks kommun samt angränsande kommuner, men gör även längre resor efter överenskommelse.

Aktuella priser, och mera info hittar du på min hemsida  www.annahane.com eller genom att titta under "anteckningar" här på facebook-sidan.

Kontakt: Anna Hane, tel : 0705-288989

Kika gärna in i min webshop: www.viahov.se

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Har nu plats igen att ta emot nya kunder i Gbg med omnejd. Åker till bla. Ale/Nödinge, Lilla Edet, Sjuntorp, Marks kommun, Lerum, Borås, m.m Jag kan hjälpa till med hovvård, verkning för barfotagång, avskoning m.m samt utprovning av joggingskor från Equine Fusion. (Jag har även easyboot glove som kan provas ut vid intresse) Jag säljer hovvårds-produkter från viahov.se som jag kan ta med ut vid förfrågan. Gör förfrågan via mail på anna@viahov.se eller telefon 0705-288989

facebook.com

Jag gör ett nytt försök nu att hitta stallplats på Hisingen till min mustaschäst(ponny) Heidi och skulle vilja ha lite hjälp att hålla ögonen öppna efter alternativ! Eftersom utbudet av lösdrift som passar fångkänsliga hästar är så svårt att hitta så letar jag istället efter boxplats i ett lugnt och trevligt stall, med tillgång till grushage eller skogshage, generösa tider med utevistelse, hjälp med utsläpp och insläpp, fodring, möjlighet att ev köpa in eget hö att fodra med, spolspilta, omklädningsrum och gott om förvaringsutrymme är bra om det finns också. Och sunt hästtänk och trevligt folk såklart. Jag har ett IC-sto på 18 år, 146 cm i mkh, vi håller på med både körning och ridning. PM:a mig om ni vet nåt!

facebook.com

"professional female trimmers have reached a whole ‘nother level of bad-assery, which is completely deserving of recognition." 😁😁😁

facebook.com

facebook.com

Nu är den här! :D

facebook.com

OBS! NU FINNS DET ENDAST 1 PLATS KVAR PÅ KURSEN 😃😃

facebook.com

facebook.com

TIll alla er som är intresserade av denna unika hovvårds-kursen!! Det är viktigt att vi får in anmälningar NU för att kursen ska kunna bli av. Om inte den blir fulltecknad så kommer KC La Pierre att ställa in den. Vi behöver några till anmälda på kursen för att den ska bli fulltecknad, så ni som funderar på detta gör slag i saken NU ! Det här unika tillfället kommer kanske inte tillbaka igen! Gå in här och läs mer om eventet och hur man anmäler sig: https://annahane.wordpress.com/2017/05/22/hovvardskurs-med-kc-la-pierre-26-30-aug-2017/ (eller gå in på eventet och läs mera)

facebook.com

facebook.com

Viahov AB

Viahov AB
facebook.com

Häst skrämdes av bilist – ingen hjälpte skadade Malin

facebook.com

Quiz

NEAR Anna Hane - Hovvård & Hästhälsa