Top Local Places

Figeholms Marin AB

Skepparegatan 14A, Figeholm, Sweden
Boat Dealership
advertisement

Description

ad

Figeholms Marin är ett anrikt företag med personlig service. Vi strävar ständigt efter att hitta en så bra lösning som möjligt, oavsett om våra kunder är intresserade av att köpa våra produkter eller endast vill få hjälp med service och reparationer.

Här sätter vi alltid kunden i främsta rummet. Välkommen till oss.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Vi vill tacka alla kunder för säsongen 2016 som nu lider mot sitt slut och där vi kan minnas en fantastisk och lång sommar. Nu tar vi lite julledigt och hälsar er välkomna igen måndag 9/1. Skulle ni råka ut för något finns vi som vanligt tillgängliga på telefon. God Fortsättning och ett Gott Nytt År önskar Mattias och Torbjörn med personal.

facebook.com

Nu säljer vi ut dom sista välutrustade lagerbåtarna från Finnmaster, 62DC, 62BR, 55BR, 55SC samt 52SC. Gör årets bästa båtaffär hos oss i höst, vi förvarar Er nya båt och levererar till våren 2017 utan extra kostnad. Vi tar självklart Er nuvarande båt i inbyte.

facebook.com

Dax att byta ut din gamla utombordsmotor? Vi kör nu återigen motorbyteskampanj med attraktiva priser tom 31/10. Kontakta oss för offert.

facebook.com

Nyheter för 2017 provkörs och diskuteras på Yamahas event för återförsäljare i Tanumstrand. Välkomna till oss i Figeholm så berättar jag mer om mina upplevelser och reflektioner.

facebook.com

Recommended Before and After transformation