Top Local Places

Farsta Centrum

Farsta Centrum, Farsta, Sweden
Shopping Mall

Description

ad

Lite mer personligt!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Idag lördag 4/11, Alla helgons dag, har vi öppet klockan 11-17. Välkomna! #allhelgona

facebook.com

Stort Tack till alla ni som bidrog under Återwin-win 🧡 Tillsammans samlade vi i Farsta Centrum in 8 ton kläder, kläder som går direkt till Stadsmissionens verksamheter. Tillsammans har vi gjort skillnad!

facebook.com

❗️Tryckfelsnisse har varit i farten❗️ Pysselpartajet håller öppet 11-17 på lördag och inte 10-18 som kommunicerats. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att det inte förhindrar er att partypyssla med oss på lördag, 11-17!

facebook.com

Älskar du liksom vi pyssel? Välkomna till vårt Pysselpartaj som håller öppet hela höstlovet! Mer info hittar ni på www.farstacentrum.se

facebook.com

På onsdag (1/11) visas succémonologen "Min mammas dotter" på Fanfaren, Farstagången 8. Föreställningen visas enbart i Farsta så missa inte denna chans!

facebook.com

Idag 29/10 är sista chansen att lämna kläder du inte längre använder i vår insamlingsstation på nedre plan bredvid Systembolaget. Alla plagg är guld värda och bidrar till att hjälpa människor i utsatthet. Som tack för din hjälp får du 20% i våra medverkande butiker.

facebook.com

Två dagar kvar på årets viktigaste klädinsamling! Förra året samlade vi i Farsta in 10 ton kläder, det slår vi i år, eller hur?

facebook.com

Nyinvigning för Akademibokhandeln, Make up Store och Teknikmagasinet på gatuplan 🎈 Finfina erbjudanden hela helgen. Välkomna!

facebook.com

Pysselpartaj för både stora och små hela höstlovet. Läs mer på http://farstacentrum.se/artikel/pysselpartaj. Varmt välkomna!

facebook.com

Nötter, choklad och värmande te ☕🍫 Smaka på delar av Kahls The & Kaffehandel och Partis sortiment idag 25/10 mellan kl.16-19. Provsmakningen sker på gatuplan mittemot Espresso House. Dessutom 20% på hela sortimentet, giltigt 25/10 kl. 16-19.

facebook.com

Du vet väl att du får 20% i alla våra medverkande butiker när du lämnar dina kläder i vår insamlingsstation. Dina plagg kan bidra till att någon får en vardag igen. Kupongen är giltig 20/10-5/11.

facebook.com

Startskottet har gått för Återwin-win. Kom till vår insamlingsstation bredvid Systembolaget på nedre plan. Vi står redo att ta emot plaggen du tröttnat på till förmån för de som behöver hjälp. Tillsammans gör vi skillnad!

facebook.com

Quiz