Top Local Places

Parkleken Odlarängen och Öppna Förskolan

Kaggeholmsvägen 28 (Baksidan), Enskede, Sweden
Organization

Description

ad

Sommarstängt 20/6 - 26/8-2019.         En parklek och öppen förskola som erbjuder ute- och inneaktiviteter. Leksaker efter säsong tas fram. Vi har fika att köpa. Om du vill fråga något brådskande, ring oss då vi inte alltid ser inläggen i tid. På Öppna förskolan kan du komma och leka med ditt hemmavarande barn 0-5 år. Öppen mån-tor 9-12.
Sångstund kl. 10:30.

På parkleken kan alla komma och leka, ute eller inne. Vi har veckoprogram och vi tar ut leksaker efter säsong. Mån-fre 13-17.

Vi har fika att köpa och du kan värma din mat hos oss.

Välkommen!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Imorgon torsdag kommer parken att vara stängd pga sjukdom. Öppna förskolan har öppet som vanligt! Idag är det Monikas sista dag på praktik. Vi önskar henne lycka till i framtiden! Hoppas att ni får en härlig färd till Blåkulla!! Glad Påsk till er alla!! /Pernilla, Deepani, Arlette, Birgitta och Monika

facebook.com

Här kommer påskens och påsklovets program!

facebook.com

Hej Vi kommer stänga kl. 16:00 idag pga personalbrist. Ha en härlig helg!!

facebook.com

Hej Denna vecka tänkte vi tillverka våra egna Minimellofigurer och en scen med tillbehör. Kom och var med. På torsdag grillar vi om vädret tillåter. 14:30-16:45. Andra delen av HLR-kursen är också på torsdag kl. 18:00-21:15 för anmälda. Välkomna!

facebook.com

Hej Vi har 2 platser kvar på första hjälpen-utbildningen som är nu på tor 8/3 (del 1) och nästa tors 15/3 (del 2). Den kostar 100:- och då ingår också smörgås och dryck. Anmäl dig till personalen när du betalar. Veckans program: Mån: Skridsko - vi kan låna ut några skridskor. Ta gärna med egna. Passa på att nyttja isen då varmgrader ev. kommer på fredag. Tis: Parkleken är stängd på EM pga personalmöte. Ons: Curling Tor: Grillning. 14:30-16:45. Ta med eget eller köp av oss. HLR-kurs för de som anmält sig. 17:50-21:15. Öppna förskolan har besök av tandläkaren kl. 10:00. Ingen sångstund idag. Fre: Pulkarace. Jorges sista dag. Han ska byta till parkleken Forsängen i Farsta strand. 😥

facebook.com

Hej Nu har vi öppet! 😊

facebook.com

Hej Pga vädret så öppnar öppna förskolan lite senare idag. Jag är på väg... 😊

facebook.com

Tandläkaren kommer och informerar på Öppna förskolan den 8/3 kl. 10:00. Ställ dina frågor om tänder! Sångsamlingen är inställd denna dag.

facebook.com

Sportlovsprogrammet: Måndag: Vi bygger snöskulpturer Tisdag: Femkamp Onsdag:Odlarängsloppet på skidor eller springandes. Blåbärssoppa och bulle till alla som deltar. Torsdag:Grillning och open mic Fredag: Snömålning Alla aktiviteter startar kl. 14:00. Öppna förskolan har öppet som vanligt! Välkomna!!

facebook.com

Hej Kom och grilla och åk skridskor. Vi har strl 31,32,33.5 och 35 att låna ut. Är det någon som har skridskor att skänka så tar vi gärna emot. 😊 Grillen tänds 14:30 och stänger 16:45. Välkomna!

facebook.com

HEJ KÄRA BESÖKARE :) PÅ TORSDAG 15/02 ÄR ÖPPEN FÖRSKOLAN STÄNGT. MVH Personalen

facebook.com

Parken är tyvärr stängd idag också. Sjukdom är orsaken 😥 Ha en härlig helg!

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Nu är vi hemmavid 😊

Nu är vi hemmavid 😊
@, instagram.com

#solnedgångöversvedmyra

#solnedgångöversvedmyra
@, instagram.com

Quiz