Community organization

Edsbro IF fotboll.
Referat, matchtider, nyheter samt episka uttryck och bilder. Mycket nöje!

Timeline Photos

Det blev även en vinst idag för Edsbro mot Almo BK med 3-1 ,så vi hänger på i toppen med tre matcher kvar att spela. Edsbros trupp 1. Andreas Mattsson (MV) 2. Jeff Lundin 3. Aldo Arce Espinola 4. Karl Bergh 5. Aras Karami 6. Bojan Dobriserevic 7. Daniel Francisco Sepulveda Cubillos 8. Engin Kaya 9. Arbion Ibri 10. Mohammad Yousef 11. Fredrik Gillsberg 16. Caspar Camitz 18. Nicklas Olsson 19. Ahmad Yousef 161. Ismet Logo (K)

Matchdax! Edsbro IF vs Almo BK Söndag 4 september Matchstart 18.00 Lummevi IP Domare: Andrija Prskalo, Märsta Varmt välkomna!

Det blev vinst för Edsbro även denna gång mot Hallsta 2 med 3-0 Just nu är vi uppe i serieledning. Edsbros målgörare. Jeff Lundin Engin Kaya Ismet Iko Logo

Det blev vinst för Edsbro även denna gång mot Hallsta 2 med 3-0

Just nu är vi uppe i serieledning.

Edsbros målgörare.

Jeff Lundin

Engin Kaya

Ismet Iko Logo

Jakten fortsätter för Edsbro IFs herrlag! På fredagkväll så åker vi till Hallstavik för att möta Hallsta IK 2. Matchen börjar klockan 19.00 på Sparbankens IP. Kom och heja fram Edsbro till tre poäng!

Idag blev det vinst mot Roslagsbro 2 med 4-0. Målen gjordes av: Fredrik Gillsberg Mohammad Yousef Engin Kaya Aras Karami Nästa match spelas mot Hallsta 2 borta på fredag.

Söndagsderby idag! Edsbro IF tar emot Roslagsbro IF 2 idag på Lummevi. Matchstart 18.00 Domare: Mirza Logo, Norrtälje Herr Div 7 Östra 2016-08-21 18:00 Omgång 13 Varmt välkomna!

Vinst idag!! Edsbro vann med 13-2 över Knutby idag. Halvtidsresultat 7-0. Edsbros målgörare: Fredrik Gillsberg 5 st mål Jeff Lundin 3 st mål Ismet Iko Logo 2 st mål Karl Bergh 1 st mål Patrik Rödin 1 st mål Caspar Camitz 1 st mål Edsbro IF 1. Andreas Mattsson (MV) 2. Jeff Lundin 3. Aldo Arce Espinola 4. Karl Bergh 5. Aras Karami 6. Bojan Dobriserevic 7. Dennis Caldén 8. Engin Kaya 11. Fredrik Gillsberg 14. Patrik Nämvall Rödin 16. Caspar Camitz 18. Nicklas Olsson 19. Ahmad Yousef 20. Sam Liljegren 161. Ismet Logo (K)

Idag söndag så drar höstsäsongen igång med ett derby för Edsbros herrar. Edsbro tar emot Knutby Matchstart 17.00 Lummevi Varmt välkomna!

Missa inte vår kvällsbingo idag lördag 30/7. Bingon startar kl 18.00 och försäljningen är igång från kl 16.00. Vi spelar ut 10000 kr extra på flaxen idag och 15000 kr på spel tio om man får full bricka inom 42 drag. Varmt Välkomna!

Idag har vi varit till Åland och spelat vårsäsongens sista match. Vi spelade mot Hammarland och vann med 3-1. Hammarland tog ledningen på straff i första halvlek. Sen kvitterade Edsbro på en frispark målet gjordes av Sam. När det var 10 min kvar av första halvlek så fick Hammarland en utvisning. Sen när det hade gått ca 5 min av andra halvlek så gjorde vi 2-1 från ett fint inlägg av Dennis tilll Ahmad. 5 minuter senare så trycker vi in 3-1 på en hörna och matchen är mer eller mindre säkrad. Det känns skönt att vi är serieledare under uppehållet.

Nu är herrlaget påväg mot Åland för att spela vårsäsongens sista match mot Hammarland.

Idag blev det en övertygande derbyvinst mot Lohärad! Edsbro vann med 6-0!! Målgörare: Mohammad Yousef 1st Fredrik Gillsberg 1st Berat Abazi 1st Engin Kaya 1st Ismet Logo 1st Sam Liljegren 1st