Top Local Places

Neptron AB

Enebybergsvägen 10A, Danderyd, Sweden
Company

Description

ad

Neptron AB - the timing Company

Neptron är ett av Sveriges ledande tidtagningsföretag.  Neptron är marknadsledande på RFID-baserade tidtagningstjänster i Sverige. Med kunder som Lidingöloppet, Vätternrundan, Trosa Stadslopp, Lundaloppet och Vikingarännet har vi den erfarenhet som krävs för att leverera säkra och tillförlitliga tidtagningslösningar - för stora och små tävlingar - inom många olika sporter. Vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar och att vara bäst på det vi gör.

I vår tidtagningstjänst ingår bemanning. Vi kommer ut och kör systemet och levererar resultatlistor. Vi ser till att alla deltagare får sin korrekta tid.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Idag är vi och jobbar på Evertsbergsrännet i Dalarna och det var inga problem med snö denna gång :)

facebook.com

Neptron växer och vi behöver fler som jobbar extra som tidtagare. Idag besökte vi KTH. Tipsa gärna personer i Er närhet att vi söker folk för helgarbete.

facebook.com

Vi på Neptron önskar alla en ``GOD JUL`` och ett ``GOTT NYTT ÅR``

facebook.com

Så här på Lucia dagen blickar vi framåt mot nästa års Engelbrektslopp över 60 km, dags att anmäla sig nu, bilden från årets målgång i Norberg.

facebook.com

Nu har vi kört sista etappen av Yunnan Granfondo i Kina och vilken utsikt vi hade idag från målet

facebook.com

Colourful Yunnan International Granfondo Cycling Festival. Då var tredje och fjärde etappen avklarade i Kina, ny tävling lördag. Notera de minimala platserna för tidtagningen.

facebook.com

Idag tar vi tiden i kina,1255 cyklister som väntar på att starta på första etappen på Yunnan Gran Fondo!

facebook.com

I helgen som gick var det bland annat Lidingöloppet 30K och Mud Run 7K i lera och vatten arrangerat av Göteborgsvarvet, det finns många olika typer av tävlingar att träna mot till nästa år🙂

facebook.com

Nu har vi levererat alla nummerlappar till årets Lidingölopp som går i helgen!

facebook.com

Neptron växer så det knackar, vi söker nu nya medarbetare till lediga tjänster på heltid inom vår supportavdelning, assistenter till våra projektledare och/eller som tidtagare på helgerna. Så om du eller du vet någon som vill ha ett nytt stimulerande jobb ta kontakt med vår kontorschef Emma Johansson 08-544 950 20 och få svar på dina frågor och funderingar.

facebook.com

Idag var det MTB och Kalvinrundan bland flera andra tävlingar.

facebook.com

Nu är vi inne i en period av extremt många tävlingar både på vardagar och helger. Bilden från Lundaloppet som såklart gick i Lund med över 5000 löpare.

facebook.com

Quiz