Top Local Places

Designforhome

Ekbacksvägen 32, Bromma, Sweden
Home

Description

ad

Livsstil och inredning på nätet. Handplockade favoriter och unika produkter hittar du hos oss på www.designforhome.se Design For Home drivs och ägs av Motomaji Group, där vi ägare har mångårig erfarenhet av näthandel, och som idag driver ett flertal nätbutiker och tjänster på nätet. Hos oss kan du handla tryggt då vi använder oss av säkra webb- och betalplattformar.

Vi är ett litet företag med stora ambitioner. Vi har verkat under många år i present- och inredningsbranschen och har därmed mycket stor erfarenhet av designade, funktionella och roliga saker.

Vi har ett riktigt stort och brett sortiment. Hos oss hittar du saker, prylar och produkter för både dig och för ditt hem. Vi har en oändlig variation i butiken. Något för alla helt enkelt.

Redan när vi skapade den här webbshopen så bestämde vi oss för att endast sälja saker som vi själva tycker om och strunta i allt vad trender heter. Det har visat sig vara klockrent för på kort tid har vi fått många nöjda och återkommande kunder!

Känner du att vi saknar något i vårt sortiment så hör gärna av dig, vi är alltid öppna för nya idéer!

Vill du kontakta oss är du alltid välkommen att göra det på info@designforhome.se eller slå oss en signal. Du hittar alla kontaktuppgifter på kontaktsidan.  


Och du, varmt välkommen till Design for Home och Design for You.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Universums grymmaste utförsäljning med Mona och Reunion Home

Universums grymmaste utförsäljning med Mona och Reunion Home
facebook.com

Poo-Pourri - bajssprejer äntligen här igen!

facebook.com

Köp 3 doftljus-betala för 2 - Tjuvstarta vårens solbränna!

Dags att pigga upp sig lite!

facebook.com

Köp 3 doftljus-betala för 2 - Tjuvstarta vårens solbränna!

facebook.com

Quiz

NEAR Designforhome