Top Local Places

Ica Nära Åsele

Centralgatan 32, Åsele, Sweden
Shopping & Retail
advertisement

Description

ad

Välkommen till Ica nära Åsele  

Opening Hours

mánnodat
08:00 - 20:00
disdat
08:00 - 20:00
gaskavahkku
08:00 - 20:00
duorastat
08:00 - 20:00
bearjadat
08:00 - 20:00
lávvardat
08:00 - 20:00
sotnabeaivi
11:00 - 20:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Under hösten genomför vi en stor renovering och ombyggnation av vår chark. All hantering av öppna livsmedel såsom catering, manuell delidisk, grillning och packning i butik upphör under tiden som bygget pågår för att kunna garantera er en säker hantering av maten. Vi hoppas att ni har överseende med eventuellt buller och att delar av sortimentet inte finns att köpa under den här perioden. Här kan ni följa ombyggnationen av vår charkavdelning. Vi kommer att lägga ut små glimtar av vad som händer bakom skynket så att ni också får ta del av denna spännande resa.

facebook.com

Här ser ni vinnaren av lördagens tipspromenad. Linnea Byström var en av tre som svarade rätt på hela 7 av de 8 kluriga frågorna och var närmast det rätta svaret på utslagsfrågan med 1406 km (rätt svar 1474 km). För den insatsen får hon en toppmodern Dolce Gusto-kaffemaskin av oss. Även Angelica Haglund och Ulla Isaksson fick 7 rätt och får för det ett andra respektive tredje pris. Ett stort grattis till vinnarna! För er som har legat sömnlösa i helgen och funderat över hur många ICA-butiker det finns i Sverige eller vem det var som grundade ICA-idén så har vi skrivit ut de rätta svaren.

facebook.com

Redan i måndags flyttade vår bakugn till ny ägare och så även grillen. Vi hoppas att de ska trivas i sina nya hem.

facebook.com

Veckans erbjudanden: https://www.ica.se/butiker/nara/asele/ica-nara-asele-288/butikserbjudanden/

facebook.com

Låt oss presentera svenska FOLKEts nya ost! Men vad heter den?

facebook.com

Vi tackar alla kunder som firade med oss idag! 100 år är en aktningsvärd ålder och jubilaren uppmärksammades, som sig bör, med kaffe och tårta. Till barnen bjöds även godis, ballonger och små presenter. Hipp hipp hurra för ICA 100 år! #ica100

facebook.com

Ja må vi leva, ja må vi leva... 🎶 ICA fyller 100 år och det firar vi för fulla muggar! Välkomna på kaffe och tårta 🎂 fram till klockan 14 idag! Passa samtidigt på att gå en tipsrunda och testa dina ICA-kunskaper. Barnen får ballonger 🎈 och godis. Vi ses! #ica100

facebook.com

Camilla har fått byggfeber och rear ut allt* i manuella disken till tokpriset 79 kr/kg! Skynda er att fynda godsaker till helgmyset! *gäller ej lufttorkad skinka.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Under den stora ombyggnationen som startar nästa vecka stänger vi vår manuella chark. Vi har redan i veckan börjat sälja ut delar av sortimentet till rejält rabatterade priser och fortsätter med det även under fredag och lördag. Så passa på att ladda upp med ditt favoritpålägg innan delidisken tar några veckors uppehåll för renovering.

facebook.com

Ni har väl inte missat att ICA fyller 100 år i år? Det vill vi såklart fira tillsammans med alla våra kunder! På lördag 23/9 kl 10-14 bjuder vi in till kalas i butiken. Det blir riktig feststämning med kaffe och tårta, tipspromenad med chans till fina priser, ballonger till barnen och annat skoj. Hoppas vi ses! Varmt välkomna önskar Fredrik & Jeanette med personal!

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Väljer garn på ICA

Väljer garn på ICA
@, instagram.com

På ICA med min mor å Elin

På ICA med min mor å Elin
@, instagram.com

Semestern fortsätter och det gör jobbet med på Ica Nära Åsele ✌️ Kollegorna är ju så duktiga på att lägga ut fina slappbilder.. Varför vara ledig på sin semester lixom 😉 #hardwork

Semestern fortsätter och det gör jobbet med på Ica Nära Åsele ✌️
Kollegorna är ju så duktiga på att lägga ut fina slappbilder.. Varför vara ledig på sin semester lixom 😉
#hardwork
@, instagram.com

På ICA med mor

På ICA med mor
@, instagram.com

Handlar med mina föräldrar

Handlar med mina föräldrar
@, instagram.com

En Elin

En Elin
@, instagram.com

Recommended Before and After transformation