Top Local Places

Angered Arena

Högaffelsgatan 15, Angered, Sweden
Stadium, Arena & Sports Venue

Description

ad

Det här är Angered Arenas officiella Facebooksida. Här får du information om vad som händer hos oss och du kan ställa frågor.  Det här är Angered Arenas officiella Facebooksida. Här får du veta vad som händer hos oss. Du kan ta del av aktiviteter och erbjudanden, se och dela med dig av dina och andras upplevelser. Du kan också ställa frågor eller lämna dina synpunkter.

Vi tar bort olämpliga inlägg som reklam för verksamhet som inte ingår i Göteborgs Stad, hot, pornografi, kränkande åsikter, personangrepp samt personuppgifter eller annan känslig personlig information. Vi bemöter inte politiska frågor.

Det är idrotts- och föreningsförvaltningen, Göteborgs Stad, som driver Angered Arena. www.goteborg.se/ioff.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi vill att Angered Arena ska vara en trygg och trevlig plats att vara på både för besökare och personal. För att öka säkerheten och tryggheten installeras nu övervakningskameror i entréer, kassan och vid personalparkeringen. Har du frågor om detta, fråga personalen eller läs mer på vår webb!

facebook.com

Är du nyfiken på Zumba? Under Hälsoveckan kan du testa detta och många andra aktiviteter gratis. Tisdag 30 januari klockan 17.50 – 19.20 är det Zumbaparty med Alejandra, Stefan och Anna – ett pass utöver det vanliga. Vi dansar loss till salsa, reaggeton, merengue, bachata med mera. Välkommen!

facebook.com

Sätt fart på dina vänner - träna tillsammans under Hälsoveckan! Har du en granne, kollega eller kusin som behöver hjälp att ta steget mot ett mer hälsosamt liv? Under Hälsoveckan 29 januari – 4 februari har ni chans att på flera olika anläggningar runt om i Göteborg testa olika pass, gå på föreläsningar, bada, åka skridskor, få tips om kost och mycket, mycket mer. Allt i Hälsoveckans program (över 100 programpunkter) är gratis.

facebook.com

Hälsovecka, teknikgenomgång i gymmet och nya releaser av gruppträningspass. Vi startar det nya träningsåret med ett spännande program för januari! Varmt välkomna!

facebook.com

Personalen på Angered Arena önskar ett gott slut på 2017. Vi lovar 2018, att göra vårt bästa för ett tryggt och säkert besök, samt vårt bästa för att skapa förutsättningar till aktivitet, motion och rörelse för er gäster. Vad är ditt nyårslöfte? Gott Nytt År på er! Arenan öppnar igen tisdag 2 januari 2018, kl.10.00. /Hälsar samtlig personal genom "helggänget".

facebook.com

Kära badgäster! För att öka säkerheten i simhallen inför vi nya regler 2018- ändrade tider för fri badentré, skärpt vuxenansvar och ökat krav på simkunnighet.

facebook.com

Uppdatering strömavbrott Tis 28/11: Vi släpper nu på verksamheten i huset, även till simhallen som tagit lite tid för cirkulationen att komma igång. Vattenenprover är nu tagna med rätta klorvärden.

facebook.com

Tis 28/11: Angered Arena stängt till dess att annat sägs. Detta pga strömavbrott i området.

facebook.com

Fredag 24/11: Hoppbassängen hålls i eftermiddag stängd, 15.00-19.00. Detta pga personalbrist. Övriga bassänger hålls öppna som vanligt. Vi beklagar och tackar för visad förståelse.

facebook.com

Igår hölls ett av månadens specialpass på arenan. 90 min härlig blandning med massa glädje. Håll utkik efter månadens anslag för december, vad kommande månad har att erbjuda.

facebook.com

Urklipp från anslagstavlan: Simhallen stängd för allmänheten imorgon torsdag 16/11, (ej vattengympa) samt nästa torsdag 23/11 (även vattengympa). Simskola och annan bokad verksamhet genomförs som planerat.

facebook.com

Godmorgon! Idag är Hoppbassängen abonerad mellan 08.00-11.30. Mvh Personalen

facebook.com

Quiz