Top Local Places

Skäldervikens fritidsgård

Valhallsvägen 59, Ängelholm, Sweden
Sports & Recreation

Description

ad

Skäldervikens fritidsgårds officiella Facebook-sida
Välkommen till Skäldervikens fritidsgårds Facebook-sida!

Här är vår ambition att dela med oss av vad som händer på gården och prata med våra besökare. Ni är välkomna att fråga, påpeka och hjälpa oss att göra gårdarna bättre.

De inlägg som vi gör och som ni gör i dialog med oss blir allmänna handlingar och tillgängliga för allmänheten enligt offentlighetsprincipen.

Målet är att svara inom 24 timmar, med undantag för helger. Personer som publicerar något av nedanstående blir blockerade från sidan:
– kränkande uppgifter,
– uppvigling, hets mot folkgrupp,
– barnpornografibrott,
– olaga våldsskildring eller
– upphovsrättsintrång eller intrång i andra
rättigheter som skyddas i 5 kap. upphovsrättslagen
– inlägg/kommentarer skapade av personer under 13år

Personer som publicerar något av ovanstående blir blockerade från sidan varpå meddelandet och upphovsmannens användarinformation sparas av oss i upp till ett år.

Vi ser gärna att du använder ett vårdat språk när du skriver på vår sida.

De inlägg som vi gör och som du gör i dialog med oss blir allmänna handlingar och tillgängliga för allmänheten enligt offentlighetsprincipen. Tänk även på att inte lämna ut känslig information, som exempelvis personnummer. Vi kan inte kommentera enskilda ärenden, utan i dessa fall ber vi dig att kontakta Kundtjänst eller den ansvarige i ärendet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

På torsdag har vi avslutningsbingo, bjuder på fika och har det trevligt tillsammans. :) Givetvis blir det lite priser ;) Mvh personalen

facebook.com

facebook.com

På torsdag öppnar vi 17.30 och har öppet till 20.30 som vanligt! Vi kommer köra med Mini-Z bilarna! Hjärtligt välkomna :)

facebook.com

Hej, tyvärr har vi blivit tvungna att stänga fritidsgården och mellanstadieverksamheten på måndagar under hela höstterminen. Vi saknar just nu de personalresurser som behövs. Jag hoppas vi kan öppna upp igen inför vårterminen. mvh Lars Persson, enhetschef fritidsgårdsverksamheten

facebook.com

TEASERBILDER! På fredag öppnar vi MK-husets nya STORA fräscha lokaler på Storgatan 40 i centrum. Har vi Sveriges finaste fritidsgård?! Invigning 17.00 - kom! 👌

facebook.com

facebook.com

Det har redan kommit lite besökare som vill köra Mini-Z bilar men fler får plats. Kom du också och prova! Även i kväll finns tolkar på plats för att hjälpa till med information/utbildning för nya besökare. Vi håller öppet till kl. 20.30, hoppas vi ses!

facebook.com

Missa nu inte att i kväll har vi information/utbildning med tolkar på Fritidsgården. Det kommer tre tillfällen till, nämligen på torsdag i denna vecka och måndag och torsdag i nästa vecka. Vi gör bl a överlevnadsarmband och har öppet till kl 20.30. Välkomna!

facebook.com

Missa inte att i kväll spelas finalen i vår Biljardstege. Kom och heja fram de fyra fiinalisterna. Öppet 17.30-20.30 precis som vanligt!

facebook.com

I kväll snurrar vi igång våra drejskivor, kom och prova! Öppet som vanligt 17.30-20.30.

facebook.com

17.30.20.30

Besöker du oss i kväll kan du bl.a måla på glas. Öppet mellan 17.30.20.30. Hoppas vi ses!

facebook.com

I kväll öppnar vi upp Gården igen efter juluppehållet. Öppet mellan 17.30-20.30. Hoppas du kommer och gör oss sällskap!

facebook.com

Quiz

NEAR Skäldervikens fritidsgård