Top Local Places

PSIMotor - ECUMaster Sweden

Brandvigsgatan 4E, Ängelholm, Sweden
Automotive Customization Shop

Description

ad

Svensk distributör för ECUMaster.
Motorkalibrering och produktutveckling.
Bilar

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Rasmus Möller på väg upp till Elmia och kommer köra shower hela helgen! Vi åker upp på lördag! Vill ni beställa något så kan vi ta detta med på lördag och det blir då såklart FRAKTFRITT! Skicka iväg ett meddelande här på sidan eller maila info@psimotor.se GLAD PÅSK från gänget på PSIMotor!

facebook.com

Idag var det ett gäng grabbar från Danmark här och fick mappat sin Skyline :) 530hk på vanligt bensin får anses som väldigt bra med original kamaxlar.

facebook.com

ECUMaster på skånska del 3. Safety first 😁

facebook.com

ECUMaster på skånska del 2. Arbetsmiljö :)

facebook.com

ECUMaster på skånska del 1 Kommer gå in i detalj på hur man använder hårdvara / mjukvara i kommande delar. Detta var bara lite uppvärmning. Mvh Mattias

facebook.com

I helgen körde vi anti lag med Rasmus Möller's 2JZ Nissan S14 och den nya setupen för iår! Pangar gott i kolvarna! #ALS Ecumaster

facebook.com

CANBUS och Power distributers är framtiden! Därför har vi valt att lägga enorma satsningar inom detta. I Rasmus Möller's bil har vi slängt ut all elektronik i form av reläer, säkringar, switchar och allt vad det innebär och ersatt allt med ett Ecumaster PMU-16 och CAN Keyboard. Istället för massa kablar överallt så är allt samlat till PMU modulen som kommunicerar med CAN Keyboarden. Man behöver ABSOLUT inte köra med ECUMaster sprut för att detta ska funka :) Man kan köra det som ett standalone eller koppla det mot i princip alla motorstyrningar med CAN utgång. Man kan hela tiden se vad varje kanal gör och hur mycket ström den förbrukar, sätta upp varningar och spärrar. Pwm köra pumpar, styra dina vindrutetorkare eller dina blinkers. Man kan även skicka informationen vidare till ex våran dash.

facebook.com

Snart släpper vi våran egna E46 330 PnP med full CANBus! CAN hjulhastighet. CAN till AC CAN till mätarhus. Mm mm E-gas Aktiva vanosar Pwm styrd termostat Pwm styrd kylfläkt Färdig kontakt att bara plugga i bredbandslambdan och färdigdragna kablar till laddtrycksstyrning.

facebook.com

80/90 tals club hits maxat på stereon och ECUMaster PMU mys i verkstan då mår vi! Rasmus är färdig med sina härvor och redo att installeras i hans driftingbil!

facebook.com

Härva till 2JZ med VAG tändspolar och DTM snabbkontaktstycke!

facebook.com

RB20 ser man inte varje dag :) ECUMaster CLASSIC och vanlig bensin = 370hk på 8000rpm.

facebook.com

Idag har Mia och Rasmus skurat och rengjort dynon och satt upp nya spännband.. så nu är vi redo för säsong! Låt värmen komma nu!! ❄❄😃😃 För bokning i dynon eller beställning av ECUMaster produkter: info@psimotor.se eller 0704937007

facebook.com

Quiz