Top Local Places

Imago Yogastudio

Kungsgatan 22B, Alingsås, Sweden
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

En yogaoas mitt  i centrala Alingsås.
Titta på hemsidan under schema, kurser och behandlingar för mer info www.imagoyogastudio.se

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Välkommen till en stilla stund på Imago. I morgon torsdag är det meditation kl 10 och yin yoga kl 19.🙏🏽 Ingen yoga idag. Ny omgång Hatha soft startar nästa onsdag.

facebook.com

facebook.com

Vilken härlig vårdag vi haft här i västsverige idag. Säkert många som fått både sol på näsan och smuts under naglarna. Om du vill byta solstolen eller trädgårdsarbetet mot yinyoga är du välkommen i morgon kväll kl. 18. Variation rekommenderas!

facebook.com

Imago - den lilla, personliga studion med det stora hjärtat💖

facebook.com

Vi avslutar sist tillfället på den här kursen med ett pass med temat självmedkänsla. Mjukt, värmande och inkännande för att stärka dig i att gå din egen väg. Ny kursstart på 8 ggr med start den 25 april. (Så uppehåll under v.16)

facebook.com

Imorgon onsdag på MediYoga klassen kl 11.30 och 17.30 har vi nått till sista klassen för denna omgången. Även sista chakrat, kronchakrat. Sahasrara på sanskrit. Tallkottkörteln är kopplad till detta chakra tillsammans med hela hjärnan och centrala nervsystemet. Vi gör mjuka och inkännande övningar för att stimulera och balansera 7nde chakrat och avslutar med en längre meditation till Gong från högtalarna i studion. Varmt välkommen på drop-in, kurs eller klippkort. Vecka 16 och 17 är det uppehåll i MediYogan, men en ny omgång på 5 tillfällen startar den 2 maj. Då kommer vi tillbaka till de grundläggande passen inom MediYoga för att stärka rygg och hjärta med tillhörande meditationer. Våriga hälsningar Lina

facebook.com

Våren på väg och det finns en längtan att sträcka ut kroppen i gröngräset. Nåväl, vi kan inte erbjuda gröngräs inne på Imago Yogastudio, men vi garanterar att du får sträcka ut kroppen på något av våra yogapass. På mattan. Hathayoga, mindfulyoga, yinyoga eller mediyoga. Eller gravidyoga om det är där du befinner dig :-) Samt meditation och behandlingar. Och håll utkik efter våra "extras", som till exempel Inhouse retreat och Workshop i mindfulness.

facebook.com

Avsluta veckan med Yinyoga söndag kl.18.00. Börja veckan med Hatha yoga måndag kl.8.30.

facebook.com

Dagens meditation är inställd pga av sjukdom. Från och med nästa vecka är meditationerna endast på torsdagar kl.10.00 (ej måndagar som förut).

facebook.com

En stilla kropp - ett stilla sinne. Yinyoga är en lugn yogaform som fokuserar på bindväv i ligament, muskler, skelett och inre organ. Du stannar i varje position i ca 5 minuter, de flesta sittande eller liggande. Torsdag kl 19, söndag kl 18.

facebook.com

Yin och yang. Det lugna och det aktiva. Under kvällens Hatha soft klass kl.19.00 växlar vi mellan dessa två. Genom att balansera yin, vila, och yang, aktivitet, i livet i stort ökar vårt välbefinnande på alla plan.

facebook.com

Imorgon på klassen MediYoga har vi nått upp till Ajna-pannchakrat. Detta chakras funktion är intuition och direkt varseblivning. Chakrat innefattar vår panna, ögon och hjärna...och hypofysen. Att se det som är utanför dig och se det som finns inom dig.. Huvudvärk, koncentrationssvårigheter och mardrömmar kan vara tecken på obalanser i pannchakrat. Imorgon onsdag som sagt, kl 11.30 och 17.30 gör vi övningar och meditation för att stärka och balansera Ajna! Varmt välkommen!

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Quiz

NEAR Imago Yogastudio