Top Local Places

Djurfavoriten

Rallarvägen 8, Åkersberga, Sweden
Pet Service

Description

ad

Vi är det lokala märkesoberoende familjeföretaget med massor av kunskap som vi  gärna delar med oss av till Dig och Ditt djur! Vi har en gedigen kunskap, som vi gärna delar med oss av dig som kund i vår butik.
Vår kunskap bygger på den samlade erfarenhet vi skaffat oss under de närmare 30 år vi drivit zoobutik.
I grunden är vi hundmänniskor med många års erfarenhet av bl.a. hunduppfödning.
Tack vare vårt stora intresse för hund och hundars utfodring har vi genom åren förkovrat oss bl.a. inom områdena; foder och näringslära, hundars beteende, friskvård och rehabilitering, uppfödarutbildning, pälsvård mm.
Vårt sortiment är brett, noga utvalt och av hög kvalitet.  
Hos oss är alltid ”Din favorit, vår hjärtesak!
Välkommen!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vilken ras tycker du är den bästa famljehunden?

facebook.com

Stort grattis till Pixel och Wilma som tog hem priset i förra veckans tävling🎖️ Pixel som är en blandras mellan pommeranian och chinese crested, går jämt med nosen i backen och nosar på allt så när hon blir äldre så ska matte och Pixel träna nosework 🐶 Pixel fick en Julius K9 koppel och dessutom bjöd vi på en påse FourFriends hundmat som lite bonus. Följ oss här på Facebook för att ha chansen att delta i fler tävlingar och ta del av massor av erbjudanden 🐩🐈🐱🐶🐴

facebook.com

ROBUR, ett svenskt kvalitetsfoder till hund 11.5-14 kg. Nu till enhetspriset 499:- - Spara upp till 120:- OBS - Begränsat antal under begränsad tid!

facebook.com

Ha chansen att vinna ett koppel till din bästa vän. Hur deltar man? 1. Följ Djurfavoriten(Åkersberga) på Facebook. 2. Lägg upp en bild i kommentarerna när du och din hund är ute på promenad. Den 14/2 utser vår jury en vinnare.

facebook.com

WOW - GALNA PRISER PÅ ACANA KATTMAT! 6-16 februari, har vi kampanj på Acanas jättepopulära kattmat. Du får köpa 1,8 kg för BARA 139:- och SPARAR upp emot 220:- TAGGA DINA VÄNNER SOM INTE FÅR MISSA DETTA! 🐱🦁🐯

facebook.com

Nyheter till häst! 🐎

facebook.com

Nu är det kallt ute och fåglarna behöver mycket energi! Vi säljer 6-pack talgbollar för bara 5 kronor! Skynda och fynda :)

facebook.com

Testpatrullen tipsar! Orijens kattgodis består av frystorkat kött av hög kvalitet! Finns i flera goda smaker.

facebook.com

Hej! Under september månad kommer vi att hålla lunchstängt vardagar mellan kl 14-15.

facebook.com

Wow! Vi kommer ha fjäderfämarknad på Djurfavoriten i Norrtälje den 16:e september. Massor med fina höns att titta På. Välkommen!

facebook.com

Missa inte att vi just nu har extrapris på dog-e-walk premium. Endast 599:- Ordinarie pris: 899:- https://youtu.be/T2P7AjOz49U

facebook.com

Nu har vi fått in massor med nya, fina bäddar att kika på! Välkommen in!

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Dödstrött #ArchibaldActarus

Dödstrött #ArchibaldActarus
@, instagram.com

Quiz

NEAR Djurfavoriten