Top Local Places

+grafo

Sant Sebastià, 18, Vilanova I La Geltru, Spain
Local business

Description

ad

Grafologia infantil i Reeducació grafoescriptural, Anàlisi grafopiscològics personalitzats i per RRHH (Selecció de personal) ,Grafoteràpia i Cursos I-II -III nivell de Grafologia. ANA LÓPEZ LÓPEZ QUI SOM?

+grafo és un gabinet en plena expansió, amb dinamisme i professionalitat, que encara la Grafologia al servei de les persones i les seves inquietuds.

El Gabinet +grafo treballa col·laborant amb professionals de llarga experiència en les àrees de Grafologia, Grafoteràpia / Reeducació grafoescriptural i Psicologia,  que agreguen un valor afegit en l’evolució i tractament de les problemàtiques individuals de cada nen, adolescent o adult.

El seus serveis estan destinats a l’estudi  de les característiques de cada individu, ja sigui en la vessant personal com la professional.  Al seu torn, dedica un espai específic en l’estudi i tractament grafoterapèutic i reeducació grafoescriptural, en les problemàtiques o alteracions relacionades amb el nen i el seu entorn.

La seva inquietud per transmetre la Grafologia a qualsevol persona interessada, l’ha portat a impartir Cursos de Grafologia de diferents nivells.

El nostre Gabinet ofereix els seus coneixements i experiència amb serietat i rigor en tots els seus serveis, emprant la metodologia adequada a cada cas.ANA LÓPEZ LÓPEZ
Grafòloga


-

Quiz