Top Local Places

In Situ

C/ Moianès, Barcelona, Spain
Education

Description

ad

IN SITU neix com un servei de formació i acompanyament a professionals de l'atenció a les persones
Una iniciativa professional que té per objectiu ampliar la formació I oferir supervisió dels professionals que treballen en diferents serveis de l'àmbit social, educatiu i de la salut.

A IN SITU entenem la formació i la supervisió com a eines de transformació i millora de la praxis professional.

L’altre focus d'atenció és el treball col·Lectiu amb famílies en el context educatiu, participant en accions formatives en instituts i escoles.

A IN SITU entenem l’acompanyament educatiu com una eina eficaç per a la prevenció i millora de la tasca pedagògica parental.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

4 Preguntas mágicas que debes hacerle a tu hijo cada día

Molt important la manera de comunicar-nos amb els petits i no tant petits.

facebook.com

Timeline Photos

I ja ha arribat! Hem descansat, hem gaudit, hem viatjat, hem estat en molt bona companyia… i ens ha donat temps per carregar piles, pensar en nous projectes d’INSITU i noves idees que aviat tindran forma Ben aviat, ben aviat estrenarem nou catàleg on us podrem presentar el que fem i com ho fem… anirem informant, de moment ...AVUI A LA FEINA!! QUINA SORT QUE ENS AGRADI TANT! Molt bona tornada a tots i totes!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Ara Si que Si!! Tanquem uns dies per unes merescudes vacances! Desitgem que gaudiu de l'estiu, feu el que feu i esteu on esteu! Ens veiem a la tornada amb més ganes i il.lusió! BON ESTIU!!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

L'Amor mai fa mal!#orgull#LGBT

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Benvingut estiu!! T'estavem esperant!

Timeline Photos
facebook.com

Ens cal gent que es fiqui en problemes

"...Allà on hi ha un educador social o un treballador social hi ha una mirada global i artesana, la de reparació i la de reforma, la d’intervenir abordant les causes i les conseqüències, la de la reconstrucció..." Gràcies Carles Capdevila, a aquest grup l'agrada ficar-se en problemes! http://m.ara.cat/opinio/carles-capdevila-cal-gent-fiqui-problemes_0_1597640247.html

facebook.com

Eduardo Galeano - Vivir sin Miedo

Eduardo Galeano... “El mundo es eso, reveló, un montón de gente, un mar de fueguitos, no hay dos fuegos iguales, cada persona brilla con luz propia entre todas las demás, hay fuegos grandes y fuegos chicos y fuegos de todos los colores; hay gente de fuego sereno que ni se entera del viento y hay gente de fuego loco que llena el aire de chispas, algunos de fuegos bobos ni alumbran ni queman, pero otros, otros arden la vida con tantas ganas que no se puede mirarlo sin parpadear y quién se acerca se enciende”

facebook.com

Cuatro minutos de miradas al corazón

Cuanto podemos comunicar con sólo mirarnos... "...todos somos personas y sólo hace falta mirarnos para darnos cuenta..."

facebook.com

Cartas al director | La invisibilidad del ciudadano agradable

http://elpais.com/elpais/2016/05/21/opinion/1463846519_933959.html Secciones 23 MAY 2016 - 00:00 CEST ...No estaría mal que comenzáramos a agradecer a la gente civilizada sus esfuerzos y los hiciéramos bien visibles, ya que la amabilidad, lejos de ser una utopía, no es una cosa de tontos como a veces se piensa, sino una gran tarea que cuesta mucho esfuerzo y para la que se necesitan muchas neuronas. No deberíamos olvidar que nuestro día es estupendo por nuestros esfuerzos y los de los demás.— Cristina Sande Cecchi. Zaragoza

facebook.com

11 trucos para buscar en Google como un verdadero 'rastreator'

Interesante! http://cribeo.lavanguardia.com/geek/9999/11-trucos-para-buscar-en-google-como-un-verdadero-rastreator?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=cribeo

facebook.com

Timeline Photos

Bona diada de Sant Jordi a tothom!

Timeline Photos
facebook.com

Educación Emocional

Educación Emocional
facebook.com

Quiz

NEAR In Situ