Top Local Places

Turistična kmetija Čemas-ekološka pridelava

Zilje 35, Zilje, Slovenia
Hotel
advertisement

Description

ad

Tam kjer se zeleni vrhovi dotikajo modrega neba in te dolina reke Kolpe zaziblje v svojem naročju se ustavi čas. V srebrni mesečini se začne pravljica kjer se stekajo najlepše sanje.Vabljeni na našo turistično kmetijo z oznako EKO. Turistično – ekološka kmetija Čemas z oznako 3 jabolka se nahaja v osrčju krajinskega parka Kolpa in je od tople in čiste reke Kolpe oddaljena samo 100m. Tukaj obiskovalcem narava ponuja kolesarjenje, kopanje (urejeno kopališče), veslanje, ribolov, lov (urejeno lovišče), piknike ipd. V bližini naše kmetije se nahajajo: smučišče Bela in Dolenske toplice. V bližini je tudi mogoče najeti kanuje in igrišče za tenis. Ker ima Bela krajina pestro kulturno in naravno dediščino je pri nas možno najeti tudi turističnega vodnika.
V ponudbi imamo 6 ležišč plus 2 dodatna ležišča: 1 soba  2+1 ležišča in 1 apartma 4+1. Vsi prostori so klimatizirani in zelo lepo opremljeni (LCD-TV, mini bar, sušilec za lase, balkon). Pred hišo je tudi parkirišče, kjer gosti lahko parkirajo svoje avtomobile.
Posebnost kmetije: divjačinski golaž, divjačinska suha salama, meso škotskega goveda pripravljeno na različne načine in faraonov kruh. Skozi celo lepo pri nas dobite jabolčni sok, različno suho sadje in suhomesnate izdelke, ki jih pripravljamo na povsem domač način, ter ostale številne izdelke in pridelke.
Goste sprejemamo skozi celo leto, možnost je tudi najema prostora za različne jubileje. Sprejemamo tudi avtobuse (kosila in večerje do 50 ljudi in degustacije s predstavitvijo kmetije do 100 ljudi.

Dodatna ponudba:
   brezžični internet in uporaba računalnika,
   prostor za piknike,
   možnost najema turističnega vodnika,
   možnost nakupa izdelkov in pridelkov,
   možnost najema športnih rekvizitov.

KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
00:00 - 00:00
torek
00:00 - 00:00
sreda
00:00 - 00:00
četrtek
00:00 - 00:00
petek
00:00 - 00:00
sobota
00:00 - 00:00
nedelja
00:00 - 00:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Turistična kmetija Čemas-ekološka pridelava

facebook.com

Družini z majhnimi otroci, ki si ne more privoščiti dopusta podarjamo vikend paket na naši kmetiji. Za hrano bo prav tako poskrbljeno. Če poznate koga primernega pišite. Hvala.

facebook.com

Sporočamo lepo novico. Ostajamo na obstoječi lokaciji. Vabljeni na našo kmetijo. :)

facebook.com

Recommended Before and After transformation