Top Local Places

Bar Panja

Plač 7, Svečina, Zgornja Kungota, Slovenia
Bar

Description

ad

Introducing Bar Panja, it lies in the heart of an old and beautiful village, called Svečina.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dobro jutro, dober dan, vsak dan! ❤

facebook.com

NAVIJAJMO SKUPAJ! Ob 20. uri v dvorani v Svečini, se vidimo!

facebook.com

Bar Panja vabi na OGLED LIGE PRVAKOV NA PLATNU! >> NK MARIBOR vs SPARTAK MOSCOW << V sredo, 13.9.2017 s pričetkom ob 20:45! En klub, ena čast! ;)

facebook.com

Bar Panja vabi na Ogled tekme NA PLATNU! >> NK MARIBOR : HAPOEL BE'ER SHEVA << V torek, 22.8.2017 na poletni terasi Bara Panja, s pričetkom ob 20:45 uri!

facebook.com

Vabljeni!

facebook.com

Bar Panja vabi na OGLED TEKME NA PLATNU! >> Hapoel Beer-Sheva vs NK Maribor << V sredo, 16.8.2017 na poletni terasi Bara Panje s pričetkom ob 20:45.

facebook.com

Danes ob 20:30 navijamo pod milim nebom v Svečini, samo v Panji! MARIBOR!

facebook.com

Bar Panja vabi na OGLED TEKME NA PLATNU! * FH Hafnarfjordur vs NK Maribor * V sredo, 2.8.2017 na poletni terasi Bara Panje s pričetkom ob 20:30!

facebook.com

Utrinek iz RETRO dogodka: Amy Winehouse, Miles Davis, Bijelo Dugme, Queeni in še mnogo več, odmeva na klasičnih 'platnšpilerih' v Svečini, samo v Baru Panja! Hvala Sebastijanu Mihajloviću, ki je omogočil večer starodobnih muzik na edini pravi način!

facebook.com

Plošče se že sučejo ;)

facebook.com

Ze cez pol ure zacnemo s pravljicami za otroke, od 19:30 naprej pa RETRO PARTY za odrasle! :) Ne pozabite s seboj prinesti kasete in plosce :) Vabljeni!

facebook.com

Bar Panja vabi ta petek na RETRO PARTY! Ce se ti zalusta pristnega zvoka, popihaj prah iz stare kasete ali plosce ter jo prinesi s seboj, da jo predvajamo!

facebook.com

Quiz

BLIZU Bar Panja